Hoppa till sidans innehåll

Mötesprotokoll 20170410


Andreas bjöd in till Chalmers Lindholmen och visade bilder från en av två resor han och familjen gjort till Zanzibar. Ovan land fick vi se folkliv, slavgrotta(!), livlig/galen trafik mm och sedan uv-bilder. Mycket djur vi känner igen från Röda havet. Fina bilder från två dykområden på/intill huvudön. Tack för lokal, fika och en trevlig reseberättelse Andreas!

På själva styrelsemötet beslöt vi att acceptera förslag nr 2 från dykbutiken bakom Stigs center, dels för att erbjuda ett närmare luftfyllningsställe för dem som bor på Hisingen och norrut och dels för att själva luften i nitrox- och trimixblandningar skall betalas av klubben för dem som tankar sådana. Meddelande kommer via mail, när det är klart! Enligt Höstmötet fortsätter vi parallellt med luftfyllningsavtal också med Oxygene. Björn mailar Anders på Oxygene om detta, men det skulle förvåna om Oxygene säger nej för i år.

Nästa planerade bildvisning blir i samband med Årsmöte i Sällskapet för Undervattensfotografi måndag vecka 19; 8/5. Björn visar då bilder, också från Indonesien, men en annan resa. Finns det några ärenden för Sjökornas styrelse tar vi dem också samma kväll.

Innan dess blir det dock 1:a-maj-dyk, 1/5!. För dem som inte dykt i Sverige sedan 2016 är Släggö en bra plats, där det är lätt att gå upp och hämta det man glömt i bilen (eller t o m hyra eller köpa i dykcentret intill). 

Uppdaterad: 05 JAN 2018 16:08 Skribent: Andreas Kron
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
DK Sjökorna - Sportdykning
c/o Björn Molander, Skepparegången 8
41318 Göteborg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info