Hoppa till sidans innehåll

Mötesprotokoll 20170918Vi blev fyra sjökor hemma hos mig igår. Fredrik Ehrenström och Kent Forssén hade före mötet inkommit med mailsvar på mitt mail till alla som föregick mötet.

Fredrik kommenterade att anmälningstiden för Vårgårda har gått ut och att utöver vädja om en återbudsplats är det tight med att få till en utställning om vi inte redan har en klar idé, och dessutom är flera personer som kunde varit aktuella för att arbeta med ett utställningsbidrag iväg på dykresor närmaste tiden. Beslutet igår blev att vi avstår Vårgårda i år. 

Kent ville att jag vid mötet skulle understryka att utställningen i vår gäller Naturhistoriska Riksmuséet och att eventuellt kan vi också få till en utomhusutställning i Stockholm också (jämför med Snipanutställningen mittemot Masthuggstorget).

 Jag visade några bilder från sommarens dyk i Sverige och Grekland. Begränsad kvalitét vad gäller färgerna på bilderna, men första gången jag sett (och fotograferat) eremitkräfta, med anemoner på snäckskalet, som skickar ut nässeltrådar. Patrik Kolmodin visade några nytagna bläckfiskbilder från Gullmaren + några äldre, för diskussion kring komposition, vinklar och bildutsnitt.

 Inga nya klubbdyk i höst ännu planerade. 1:a Advent och Nyårsafton förutsätter jag blir aktuella som vanligt.

/ Anders

Uppdaterad: 05 JAN 2018 16:08 Skribent: Andreas Kron
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
DK Sjökorna - Sportdykning
c/o Björn Molander, Skepparegången 8
41318 Göteborg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info