Hoppa till sidans innehåll

Klubbmöte 190204


13 sjökor och sjökovänner sågs hemma hos Bergstedts. Efter fika och enstaka styrelseärende och mycket dyksnack, vidtog kvällens bildvisning.

Gösta Eggertsen visade ett välproducerat bildprogram från Derawanarkipelagen öster om Borneo. Första halvan var bilder från Kakabanön, som har en (av många i världen kunde Gösta berätta) bräckvattensjöar med maneter och andra djur. Maneterna är inte av endemiska arter, men har devierat i utseende jämfört med sina artfränder ute i havet och tappat mycket av sin stingande förmåga. Andra halvan var bilder från korallreven ute i havet. Koraller är som ni kanske vet Göstas specialintresse vid dykning.

Årsmötena för både Klubben och Sällskapet skall helst ligga i mars. Själv är jag borta måndagarna 11/3 och 18/3. Förslaget 25/3 faller på att det då är klubbresa för ett antal medlemmar. Om vi skall hålla oss inom mars återstår 4/3. Hur ser det ut för f f a styrelsemedlemmarna i de båda föreningarna, men också övriga medlemmar?

Vi saknar bildvisare för resten av vintern och våren. Närmast bör vi ha klubbkväll 18/2; någon som anmäler sig till denna kväll (eller andra måndagar i vår)?

 Ytterligare ett antal medlemmar har hämtat sina bilder, men flera återstår. Möjligen har en bild hämtats av fel medlem. Den saknade bildtextskylten är tydligen återfunnen på NRM. Mysteriet med att Peters VM-vinnarbild på sjölejon är löst. Den hade blivit skadad och Peter har fått hämta ett nytt exemplar på tryckeriet.

Nya utställningen på Valhallabadet är inte uppe än, men snart.

Uppdaterad: 05 MAR 2019 15:42 Skribent: Andreas Kron
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
DK Sjökorna - Sportdykning
c/o Björn Molander, Skepparegången 8
41318 Göteborg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info