Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


Innan du postar!

 

-Daga BGK förbehåller sig rätten att fritt ta bort inlägg som postas!

-Vi håller högt i tak diskussioner, men takhöjden är begränsad.

-Reklam är ej tillåtet och dessa inlägg tas bort omedelbart.

-Inlägg innehållande personangrepp, kränkande eller dyligt tas genast bort

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
17 augusti 2010 10:35 av Jocke Karlsson

DM Resultat

Ang rapporteringen till HCP så har det strulat när jag skulle ändra i resultatlistan. Det är därför jag inte har kunnat rapporterat in, jag vill att det ska bli rätt från början och det vill nog alla. Nu har jag varit kontakt med Bengt, så jag kommer att fixa det ikväll när jag kommer åt datorn som allt ligger på // Jocke Karlsson Tävlingsledare

17 augusti 2010 09:41 av Annika

DM

Tack Birgitta och Sabine! Det där med att rapportera resultat vet jag ingenting om, jag blev bara så j-vla arg när jag läste det andra spydiga inlägget. Ska man klaga så kan man väl förklara vad man menar. Ha det så gott så ses vi nästa år.

17 augusti 2010 09:16 av Birgitta

DM

Hej Annika ! Klubben är inte kass ! Ni skötte Er bra men det är ju så som Sabine redan påpekat att resultatet ska rapporteras på HCPonline direkt efter tävlingens slut . Där kan alla som är intresserade gå in och titta . Det som är inlagt på Er hemsida kan tyvärr inte alla få upp i sina datorer . Dessutom så ligger ju resultaten till grund för rankingen inom klubb , distrikt och riket . Tack till Er alla för en trevlig helg med många fina vinster ! Ps. Nästa år får vi väl låta bli lotterna . Ds.

17 augusti 2010 07:55 av Torgny "Tolle" Nilsson

DM

Ett stort tack till alla som var med och såg till att DM blev så bra. Vill även tacka dom som var med och städade och plockade undan div saker efter tävlingen på söndagen, istället för att gå ut och spela mer golf!

16 augusti 2010 21:06 av sabine

Missförstånd?

Jag tror inte att de klagar på att resultaten inte finns på er sida utan att de är ej inne på HCPonline för där är det bara stängt för anmälan och man har ju bara 1eller 2 dagar på sig att rapportera in resultatet till HCP, annars tycker jag att Jocke har gjort jättebra med resultatet på er sida, så kass tycker jag är ett hårt ord man är väl mänsklig och kan göra fel

16 augusti 2010 16:04 av Annika

Resultat

Hej ni som tycker klubben är så "kass". Om ni tittar under DM fliken så finns alla resultat för respektive tävling. Jocke lade in detta på en gång, så innan ni skriver nästa gång, titta ordentligt. Helgen har varit superbra, det är kul att vara med och hjälpa till. Tack för bra samarbete Jocke och Gunilla och tack alla andra också för en trevlig och rolig helg.

16 augusti 2010 13:46 av Benny Persson fröslunda bgk

kass

hej


vad är resultatet från DM är ni kvar på 1800talet medan vi andra har 2010

16 augusti 2010 13:43 av olle Fingal

DM 2010

Hej alla glada medlemmar som kämpade och spelade bra i helgen. Bra jobbat, både på banorna och i "kontorsburen" samt servicen i klubbstugan. Hur många lottkorgar ska Wallinarna ta hem nästa år? Vilka knep använder dom? Vi måste hitta någon lösning till nästa år.

Roligt med 10-mannalaget. Speciellt roligt med våra "färskingar" som ställer upp för klubben.

Jag fick många possitiva vibbar från de andra klubbarna. Många undrar hur vi gör. ALLA skall ta åt sig av detta

Från en glad kassör.

15 augusti 2010 17:02 av Sabine o Lelle

Tack

Tack för en trevlig DMhelg, väldigt roligt att återkomma till er varje år ni är alltid lika glada och goa, man får alltid ont i skrattmusklerna när man varit hos er.
Särskilt tack till Gun för kaffe och kakor på lördagskvällen.

15 augusti 2010 01:35 av Lennart

KASSA

Lägg upp resultaten föri helvete vad är ni för sopper,, ingenting om DM nationella fan så jävla dåligt.. Amatörer.... KASSSSAAAAAAAAA

 

 

Postadress:
Daga BGK - Bangolf
Roger Andersson, Framnäsv. 47
64634 Gnesta

Kontakt:
Tel: 0706273225, 015810828
E-post: This is a mailto link

Se all info