Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Idrottare, ledare, domare och funktionärer som kommer till Sveriges internationella elitidrottsevenemang ska omfattas av undantag för inreseförbud. De nya reglerna träder i kraft i mitten av november.
 
På grund av den rådande Coraonapandemin så har uttagningskriterierna för internationellt tävlande uppdaterats.
 

Besöksdagar gymnasier

(2020-10-12 08:36)
Dags att söka gymnasier och det ordnas besöksdagar i Sveg och Östersund
 
Styrelsen i Internationella Skidskytteförbundet beslöt idag att senarelägga införandet av ett fluorförbud, detta efter att processen med att ta fram säkra mät- och kontrollmetoder tagit längre tid än planerat.
 
Den 14-15 November går säsongspremiären i skidskytte på Idre Fjäll. Sverigepremiären, som den kallas, är första tävlingen för säsongen som så gott som alla skidskyttar i de äldre klasserna deltar på och nu sänds den för första gången i SVT!
 
Under Rullskidskytte SM i Dala-Järna fick tre stora profiler inom svenskt skidskytte en rejäl överraskning av ordförande Sofia Domeij.
 
För Dig som nu går i årskurs 9 och vill börja på skidskyttegymnasiet hösten 2021 är det nu dags att skicka in din ansökan.
 
 
Internationella skidskytteförbundet har vid ett sammanträde ikväll beslutat att världscupen i skidskytte ska starta som planerat.
 
Under Fredagseftermiddagen skickade internationella skidskytteförbundet, IBU, ut ett pressmeddelande om hur Covid-19 kommer att påverka tävlingsprogrammet i vinter.
 
 
Internationella skidskytteförbundet (IBU) och Internationella skidförbundet (FIS) informerade i våras att man inför ett fluorförbud inför tävlingssäsongen 2020-2021.
 

Inbjudan Besöksdagar Sveg

(2020-09-07 09:19)
Herjedalens gymnsium, skidskytte och längdåkning bjuder in till besöksdagar för de som är födda 2005 och 2006.
 
Under SM helgen i Dala-Järna kommer förbundet att hålla Årsmöte (lördag 17.00) och presentera Strategi 2026 (fredag 19.00), båda via Teams.
 
Tidigare styrelseledamoten i Svenska skidskytteförbundet Leif Emsjö, begravdes tidigare i dag i Råcksta kapell strax utanför Vällingby i kretsen av de närmaste.
 

Postadress:
Dala-Järna IK - Skidskytte
Rolf Larsson, Skålö 199
78051 Dala-järna

Kontakt:
Tel: 0703360405
E-post: skidskytte@djik.se

Se all info