Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Tävlingen framflyttad


Vasaritten framflyttad till den 15 februari 2020!

Allt med tävlingen kommer att ha samma upplägg som tidigare! Alla anmälningar och kölistor övergår precis som innan.
Vill man inte rida det nya datumet, så kan man dra tillbaka sin anmälan och få full betalning tillbaka inom en vecka från idag.
För er som har betalat och fortfarande vill rida förändras inget. Ni som har betalat utan att skriva varken ert namn eller hästnamn kommer att behöva skicka in ett kvitto på er betalning. Vi kan inte lista ut vilka ni är. Ta kontakt med Jan Eriksson via Mail: This is a mailto link Samma när det gäller återbetalning.

Rättviks Camping har varit väldigt generösa och är det någon som vill dra sig ur trots att ni inte har ombokningsbar stuga, så hjälper dom er med det och ni får tillbaka hela summan.
Om ni vill rida i februari så behöver ni INTE ta kontakt med campingen. Bokningen flyttas automatiskt och ni får en ny bekräftelse. Detta gäller bara er som bokat direkt via campingen och inte för bokningar via andra sidor.

Vi hoppas på massa snö till den 15 februari och att vi får en fantastisk ritt då! 🙏❄️🏇 Vi förstår att det ställer till en del för er planering, det är många människor som är involverade och ställer om för att ritten ska bli av. Det har varit svårt att få till ett nytt datum med alla inblandade, då det även är andra stora evenemang denna tid på året, såsom Vasaloppet osv. Detta var det enda alternativet för att kunna genomföra ritten.

Vi hoppas på er förståelse i detta! 

Se även vår facebooksida!

Uppdaterad: 07 JAN 2020 21:27 Skribent: Maria Carlestam Bäckman
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Dalarnas DRF - Ridsport
c/o Tina Gregori-Eriksson, Västanberg 26
79021 Bjursås

Kontakt:
Tel: 0703646541
E-post: tina.gregori@svenska...

Se all info

Sponsor 

Sponsor

logga  

Logga

Logga

 Sponsor

 

Logga

 

Sponsor

Sponsor

Sponsor

Sponsor

Sponsor

Sponsor 

Sponsor

  

Sponsor

Sponsor

Sponsor  

Sponsor