Hoppa till sidans innehåll

Trendbrott för seniorerna

22 MAJ 2017 10:00
Efter en tung inledning för båda Dalby GIFs seniorlag kom i helgen ett positivt trendbrott som vi hoppas kommer att hålla i sig. Inför helgens omgång var damlaget utan seger och poäng medan herrarna endast hade tagit en seger på sex försök.
  • Skapad: 22 MAJ 2017 10:00

För damernas del kom årets första poäng i division tre på hemmaplan i söndags mot Lunds BoIS i en match som slutade 0-0. Dalbygif.se besökte damlagets träning i torsdags för att prata lite med ledarna om hur det sett ut i truppen och på matcherna under den inledande delen av säsongen, och alla är rörande överens om att stämningen i laget är på topp matchernas resultat inte speglar Dalby´s spel och inte heller hur matchbilderna varit. Laget har saknat den lilla extra turen och  tappat i slutet av matcherna.

Läget i herrtruppen är likadan som hos damerna. Det är godstämning, många spelare på träningarna men även här har det gått trögt på matcherna där man spelat bra, skapat chanser men inte haft den lilla extra turen. Dalby har ägt spelet i flera matcher men trots det inte lyckats ta med sig segern.

Men i lördags i debyt mot Torna Hällestad kom vändningen när man efter mål av Oliver Haneke och Axel Rosberg vann med 2-0.

Vi håller nu alla tummar vi har för att lagens fina spel ska hålla i sig och att poängen ska börja trilla in.

Skribent: Micke Dahl
Epost: Adressen Gömd

 

BLI MEDLEM I DALBY GIF

        läs mer här

 hemköpt

LF

Dalby Ekonomi

Sparbanken

actic

Actionsports

Postadress:
Dalby GIF - Fotboll
Box 98
24724 Dalby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: [saknas] Information

Se all info