Hoppa till sidans innehåll

Div II ponny 2009


 

Nu har första omgången av allsvenskan för ponny gått av stapeln.

Våran första tävling var i Stävie, utomhus på deras fantastiska gräsbana. Solen sken och det fanns inte ett moln så långt man kunde se.

Tjejerna som var på plats var: Hanna, Jennifer, Jennifer, Jaqqe, Ronja, Victoria och Emilia. Saras häst fick tyvärr stanna hemma då han hade nässelutslag i veckan. Men Sara var troget på plats och hejade på laget och fick vara assistent till mig.

Förklassen gick så där men ingen hängde läpp för det, alla var glada och jag tror att de var lite taggade trots att de svarade nej efter defileringen=).

Jennifer K var först ut och satten en säker nolla, sen var det dax för Ronja och Hanna som också fixade noller. Vi var första laget att få 3 felfria ryttare.. Bra jobbat! Sen var det dags för Emilia som gjorde debut denna tävlingen. Både Emilia och hästen var nervösa så tyvärr blev det 3 olydnader men hon kämpade på bra. Victoria och Jennifer hade inte sin bästa dag idag heller men ingen gav upp, utan kämpade in i det sista. Jaqqe lämnade oss efter förklassen då hon tyckte att det var något som inte känndes bra med Raya.

Vi kom i alla fall till omhoppning där alla gjorde sitt bästa och laget slutade på 5 plats!! Ett stort GRATTIS till alla. Ni var så duktiga.

Tillsist vill jag bara tacka för fina ritter och den goda stämningen i laget.

Jag ser fram emot en trevlig tävlingsdag på Torns ryttarförening

Vi ses på Lördag

En stor kram till er alla

Emelie

Allsvenska laget Ponny Div II 2009.doc

Uppdaterad: 08 JUN 2016 02:40 Skribent: Lotta Wahlgren

  Olycksfallsförsäkring Folksam

 

Stiftelsen_logo_CMYK_cent_pos

 

 BH-logga

Gå gärna in på vår Facebook

Postadress:
Dalby RF - Ridsport
Malin Wennberg, Gåravägen 4A
24544 Staffanstorp

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info