Hoppa till sidans innehåll

Resultat 2015


Danderyds-OS 2015

2015 års tävling bjöd på en fantastiskt skön lördag med sol större delan av dagen.Söndagen är sannolikt den regnigaste dagen i Danderyds OS historia men det var en fröjd att se alla tappra deltagare trotsa vädret och ändå genomföra tävlingen. Ett viss minskning av antalet deltagare blev det och glassförsäljningen var blygsam under söndagen men vi kan inte klaga då vi har haft en otrolig tur med vädret de allra flesta åren. Det blev lite färre OS rekord mot tidigare men de som slogs var desto mer imponerande.

Aktivitetskampen vinns av den skola som har flest deltagare i förhållande till totalt antal elever. Ösbyskolan vann för femte året i rad med fantastiska 78%! Tvåa kom Elevverket som med 57% ökade rejält jämfört med förra året. Trea kom Baldersskolan med 38%. Väldigt högt deltagande trots söndagens skyfall!

Skolkampen vinns av den skola som får ihop flest medaljpoäng. Tack vare mycket starka insatser i bl a kula vann Vasaskolan i år, strax före Kyrkskolan och därefter Stockundsskolan. 

Resultat Danderyds-OS 2015

Individuella resultat

Aktivitetskampen

Skolkampen

Uppdaterad: 11 SEP 2016 21:31 Skribent: Jan Berneryd
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Danderyds SK Fotbolls Förening - Friidrott
Danderydsvallen
18238 Danderyd

Besöksadress:
Noragårdsvägen 46
18238 Danderyd

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info