Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Begagnad utrustning"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Begagnad utrustning


Beg-skor

Här kan du lägga in annonser med friidrottsutrustning, i första hand spikskor, som du vill sälja. Även annan utrustning (som katten släpat in) men som används i friidrott kan annonseras ut. Vänligen skicka ett mail till This is a mailto link när något du annonserat ut är sålt så tar jag bort annonsen (eftersom du inte kan göra det själv).

Observera att syftet med denna sida är att göra det enkelt för våra medlemmar att få tag på bra utrustning billigt. Inlägg eller annonser som ligger utanför detta syfte tas bort.

För många av våra yngre atleter hoppas vi här kunna ge en bra möjlighet att komma över ett par spikskor billigt för att på så sätt kunna prova på hur det känns att springa med spikskor och kanske vara med och tävla.

Det går tyvärr inte att lägga in bilder i denna funktion men om du skriver skornas modellnamn i annonsen så är det ganska enkelt för spekulanter att googla för att hitta information om skorna. OBS! skriv alltid pris och telefonnummer

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken

Postadress:
Danderyds SK - Friidrott
Danderydsvallen
18238 Danderyd

Besöksadress:
Noragårdsvägen 46
18238 Danderyd

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info