Hoppa till sidans innehåll

Regler för veteranmedlemmar


DSKVeteraner

 

DSK har en snabbt växande veteransektion som tränar flitigt och välkomnar fler deltagare. Man klassas som veteran det år man fyller 35 och det finns tävlingar där flera deltagare är över 90 år gamla så det är aldrig försent att börja!

 

Följande gäller från och med 2015:

1. För att få tävla för Danderyds SK som veteran på arenatävlingar krävs att man betalar sektionsavgift till friidrottssektionen. Sektionsavgiften är 953:-kr/år och inkluderar medlemsavgiften (153:-kr) till Danderyds SK. Avgiften faktureras efter anmälan och därefter i februari varje år.  

2. Klubben betalar de aktivas deltagaravgifter på arenatävlingar (ej långloppstävlingar). Dock max 2 grenstarter per tävling. Vill man starta i fler grenar måste man betala det överskjutande beloppet till DSK. Eftersom DSK debiteras av arrangören för alla våra deltagare i klump så ska man sätta in extrakostnaden på DSK friidrotts bankgiro 5158-1932 och ange Namn och vilken tävling det gäller. 

3. Tävlingsanmälan ska alltid göras via DSK, se regler för tävlingsanmälan på DSK friidrotts hemsida.

 
4. De aktiva får deltaga vid gemensamma veteranträningar och har då tillgång till DSK's utrustning på Danderyds gymnasiums IP. (Spjut, Kulor, Diskus, häckar, startblock, höjdhoppsbädd, stavhoppsbädd, stavar etc.)   
5. DSK Tävlings- och träningskläder får köpas för självkostnadspris och vi rekommenderar att dessa används vid alla arenatävlingar. Vid mästerskap är det ett krav att använda reglementsenlig tävlingsdräkt.   
   

Om du är intresserad av att vara med i veterangruppen ber vi dig att skriva ett mail till veteranansvarig. Ange då följande kontaktuppgifter:

- Namn
- Adress
- Mobiltelefonnummer
- E-postadress
- Personnummer (10 siffror, krävs av Riksidrottsförbundet)
Uppdaterad: 15 DEC 2016 10:20 Skribent: Olof Engdahl

Postadress:
Danderyds SK Fotbolls Förening - Friidrott
Danderydsvallen
18238 Danderyd

Besöksadress:
Noragårdsvägen 46
18238 Danderyd

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info