Hoppa till sidans innehåll

ÖGIF Inne, Ås 22/2 2014

28 FEB 2014 19:19
Personliga rekord för Tekla i Jämtland!
  • Skapad: 28 FEB 2014 19:19

Stina Thorgerzon rapporterar:

"På sportlovet och vägen upp mot Jämtlandsfjällen stannade vi till i Ås utanför Östersund för att tävla i ÖGIF inne.

Tävlingen är relativt liten och starterna är varannan årsklass. Trevligt arrangemang och trots inledande tekniska problem var de snabba att ta igen den förlorade tiden och med god kommunikation till de tävlande vilket vi upplever är en brist på många tävlingar.
Tekla ville tävla för att visa kusinen från Östersund hur friidrott funkar. Hon tävlade med F11 det vill säga emot en årskurs äldre. Roligt att möta nya duktiga tjejer och försöka slå personliga rekord. Och det visade sig gå vägen! Nytt personbästa på 60 meter med 9,49 och nytt personbästa i 200 m på 33,05.

Bästa placering var en 4e plats i 200 meter. Nästa år blir det med "rätt" åldersklass och då ska Tekla vara med och fightas om medaljer. Och det bästa av allt är att vi lockat ytterligare en tjej in i friidrotten så till nästa år får hon sällskap av kusinen!"

Ja, bra gjort av Tekla att hävda sig så bra mot de äldre tjejerna, ett år gör stor skillnad när man bara är nio. Säkert också roligt med lite omväxling vad gäller tävlingsarena, tror många tävlande DSK-are kan Sätrahallen rätt bra efter några tävlingssäsonger. Nedan en bonusbild på Tekla och Irene Ekelund från i somras.

sayo_4


Skribent: Ludwig Jonsson

Postadress:
Danderyds SK Fotbolls Förening - Friidrott
Danderydsvallen
18238 Danderyd

Besöksadress:
Noragårdsvägen 46
18238 Danderyd

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info