Hoppa till sidans innehåll

Åland 2011


DSK friidrott arrangerade ett traditionellt träningsläger på Åland den 20-22 maj 2011. Lägret var för de ungdomar som är födda 1997-2000 och som tränar regelbundet. 

Vi bodde på Hotell Cikada i Mariehamn vilket är ett enkelt boende och relativt nära Arenan. Där åt vi också frukost och middag, lunch åt vi på stan. Vi var 14 aktiva och 4 ledare.

Alla kom hem ganska trötta men nöjda efter lägret. Vi hann med mycket friidrott med flera teknikpass, 5-kamp, ”flygande 30”,  stafett och jägarlöpning i parken men också fotboll, boule, kubb och äventyrsbad. Tyvärr hade inte ålänningarna tillräckligt med ungdomar för en landskamp men vi ersatte det med en mångkamp där flera fick delta i grenar som de normalt kanske inte tävlar i.

Lägret blev mycket lyckat. Vädret kunde inte ha varit bättre, vi bodde bra och inga skador eller andra tillbud. Alla kämpade och stöttade varann.

Syftet med lägret är ju att få träna friidrott lite extra, men också att skapa lite teamkänsla, lära känna varandra bättre, ta lite ansvar och framför allt ha kul.

Vi hoppas och tror att barnen känner detsamma.

Om du har frågor om lägret kan de ställas genom mail eller på telefon till:

Stefan Daberius (Tel: 073 502 16 49)

Mail: This is a mailto link

Uppdaterad: 24 MAJ 2011 19:00
Skribent: Olof Engdahl

Postadress:
Danderyds SK - Friidrott
Danderydsvallen
18238 Danderyd

Besöksadress:
Noragårdsvägen 46
18238 Danderyd

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info