Hoppa till sidans innehåll

Altanbygge

13 SEP 2016 15:34
Nu ska vi äntligen bygga en altan vid baracken
  • Skapad: 13 SEP 2016 15:34

I våras beviljades DRK investeringsbidrag för anläggningen av Östhammars kommun. Investeringarna måste göras i år för att inte pengarna ska frysa inne. I en första etapp fixade vi container nr 2 och taket mellan containrarna. Nu behöver vi medlemmarnas (och deras händiga och hjälpsamma anhörigas) hjälp att sätta sprätt på pengarna i etapp 2, altanbygge framför baracken.

Boka in lördagen den 17/9, för då sätter vi igång med bygget. I ett drömscenario blir vi tillräckligt många, med tillräckligt många skruvdragare/sågbord/vattenpass, för att hinna bli färdiga. Annars får vi boka ytterligare tillfällen.

Passa på och gör årets arbetsinsats för föreningen, det är kul att jobba tillsammans! Vi bjuder på lättare förtäring under dagen. Mer detaljer kommer inom kort.

(Varför altanbygge och inte förbättrat underlag på ridbanan, kanske du undrar. Jo för att i början på året när bidraget söktes hade vi inte en aning om att vårat precis förbättrade underlag skulle behöva ett antal ton ytterligare påfyllning för att bli optimalt. Därför altan.)

/ Styrelsen

Skribent: Tuula Kettunen
Epost: Adressen Gömd

 

123 264 30 88

 


 

     VÅRA SPONSORER    

Ackarby Hundpensionat

Eriksson Bygg

MMV

ProVab

Österbybil

stromsbergs---ppslakt-120426web-1

Save

Save

Postadress:
Dannemora RK - Ridsport
Tuula Kettunen, Buddby 135
74893 Österbybruk

Kontakt:
Tel: 0707304456
E-post: This is a mailto link

Se all info