Hoppa till sidans innehåll

Dressyr


TIPS OCH INFORMATION FÖR DRK'S KLUBBTÄVLINGAR

 

DRK har inte vaccinationstvång eller Grönt kort tvång, men vi har TR (tävlingsreglementet) som riktlinje. Dispens kan sökas på avvikelser, vid anmälan eller på tävlingsdagen. Är du osäker, fråga domaren.

 

Tävlingens status

Alla tävlingar har en status. Den lägsta är KLUBBTÄVLING. På klubbtävling får bara klubbens egna medlemmar delta. Som medlem räknas den som betalat ordinarie helårsavgift. På klubbtävling får alla klasser finnas.

 

Klasser

Blåbärsklass – En klass med enkla program för ryttare eller häst som är nybörjare, ung som gammal. I denna klass är det tillåtet att ha medhjälpare (ex. ledare) och alla ekipagen får en blåbärsrosett och 1 KM-poäng, oavsett fel (dock ej vid uteslutning pga avfallning).

Tävlingsklass procent  -  är en klass där programmen kan var flera olika. Du väljer själv ett av dom angivna programmen du vill rida och resultatet räknas i procent så att alla kan tävla mot varandra. I denna klass är de inte tillåtet med medhjälpare. 

 

Dressyrprogrammen  i resp. klass anges i propositionen och du väljer vilken/vilka du vill rida. Häst/ponny får endast starta två ggr under tävlingsdagen och ekipaget endast en start per tävlingsklass.

 

 

LYCKA TILL PÅ TÄVLINGEN!!

 

Uppdaterad: 03 JAN 2013 21:33 Skribent: Tuula Kettunen

 

123 264 30 88

 


 

     VÅRA SPONSORER    

Ackarby Hundpensionat

Eriksson Bygg

MMV

ProVab

Österbybil

stromsbergs---ppslakt-120426web-1

Save

Save

Postadress:
Dannemora RK - Ridsport
Tuula Kettunen, Buddby 135
74893 Österbybruk

Kontakt:
Tel: 0707304456
E-post: This is a mailto link

Se all info