Hoppa till sidans innehåll

Bli medlem Kursanmälan 

Kurser


Vasadansarna i Strängnäs har danskurser i främst bugg och streetdance, men även andra danser ibland. Vi har både vecko-, helg- och privatkurser.

Hur fungerar det?

Alla som är sugna på att börja dansa eller fräscha upp gamla kunskaper är välkomna till oss. Börja med att klicka på Kursanmälan för att se vilka kurser vi har och sedan anmäla dig direkt till önskad kurs.

Om du är osäker på vilken nivå eller kurs du ska anmäla dig till, läs vår nivåbeskrivning eller ta kontakt med någon av vår kursansvarige Lena Mårtensson 073-390 37 47.

Eftersom vi strävar efter att få en så jämn könsfördelning som möjligt på våra kurser vill vi helst att du anmäler dig tillsammans med en danspartner. Anmäler du dig ensam sätts du upp på en väntelista som vi plockar in ifrån vartefter andra personer utan danspartner anmäler sig. Vårt tips är att du försöker hitta någon att anmäla dig tillsammans med för att få en plats på kursen.

När kursen väl startar är det viktigt att du tar med dig bekväma inneskor, för din egen och golvets skull. Lediga kläder och vattenflaska är också bra att ha.
https://www8.idrottonline.se/DansforeningenVasadansarna-Danssport/Kurser/KurserKursanmalan/

Uppdaterad: 07 SEP 2017 17:53 Skribent: Johanna Nilsson

dansskor.se

 

 

Postadress:
Dansföreningen Vasadansarna - Danssport
Eskilstunavägen 34
64534 Strängnäs

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info