Hoppa till sidans innehåll

Infoblad juni 2020

01 JUN 2020 12:47
Bästa medlemmar här kommer lite information om vad som händer i dessa Corona tider.
  • Uppdaterad: 01 JUN 2020 12:47

Våren är här och sommaren i antågande och alla längtar vi efter att börja dansa igen men…tyvärr, just nu har vi inte fått klartecken att starta upp vår ordinarie verksamhet enl. DSF:s rekommendationer.

För att vara förberedda så planerar vi ändå höstens aktiviteter.

Närmare besked kommer framöver, följ våra inlägg på hemsidan och Facebook.

Strängnäs kommun är angelägna om att vår förening ska kunna fortsätta sprida dansglädje och har hjälpt till med en digital dansinspelning med enklare instruktion. Se inlägg på Strängnäs kommun www.strangnas.se/kultur2020, vår hemsida samt Facebook.

Ett Stort Tack till Strängnäs kommun samt Peter och Ida som gjorde det möjligt för Vasadansarna att visa upp en del av vår verksamhet.

Med förhoppning om att man lättar lite på restriktionerna framöver planerar vi att ha tillgång till en dansbana centralt i Västerviken Strängnäs under några kvällar i juli samt augusti. Forts följer…

Mälardagen planeras men med reservation.

En dansuppvisning under lunchen i Multeum, fredag 25 september mellan kl.12-13. Det ligger långt fram i tiden men vi återkommer om det blir av och hur vi tänkte lägga upp det.

DSF:s årsmöte genomfördes digitalt där även styrelsen deltog. Mer om mötet går att läsa om på hemsidan www.danssport.se

Under hösten kommer vår region Östra danssportförbundet att ha sin årsstämma och styrelsen har fått förfrågan om att delta. Vi har tackat ja och inväntar besked om, när och var mötet kommer att ske.

Styrelsen söker även olika former av bidrag i form av fonder, stipendier etc. för att gardera att vår verksamhet skall klara sig ekonomiskt framöver.

Hitintills vill vi tacka Sparbanken Rekarnes stiftelse, Länsförsäkringar Södermanland samt RF-SISU för era bidrag till föreningens fortlevnad och fortsatta utveckling.

Vår instruktör Raul Löfstedt erbjuder privatlektioner ensam eller som par, för er som vill lära sig bugg, slowbugg utanför vårt ordinarie kursutbud och han har då tillgång till vår lokal. Tillsammans bestämmer ni tid och hur ni önskar lägga upp er planering.

This is a mailto link
mobil: 072–2002851

Motioner från årsmötet:

  • Kalenderfunktionen på hemsidan för bokning av lokalen då man är VIP är klar och fungerar. Bokning kan även göras dagtid i mån av lediga tider.
  • Reducerad kostnad för ålderspensionär/medlem med sjukersättning. Då föreningen inte kan få tillbaka det intäktsbortfall som blir, via bidrag från RF-SISU har styrelsen beslutat att för närvarande inte gå vidare med detta. Ingenting utesluter dock att vi ändå kan ta upp ärendet vid ett senare tillfälle.
  • Översyn och revidering av stadgarna och samtliga paragrafer är nästan klart och en sista granskning av DSF:s jurist pågår. Styrelsen kommer att kalla till extra stämma inom en snar framtid för beslut gällande dessa.
  • Tävlingsinriktad verksamhet avvaktar vi med för tillfället då den ordinarie tränings-/ kursverksamheten pga. Corona pandemin ligger nere.

Arbetet med att kunna starta upp ”Street” med en ungdomstränare fortgår. Vi ser positivt på den delen och har lite olika lösningar. Fortsättning följer…

Vi saknar alla medlemmar både nya och gamla och hoppas att vi till hösten ska kunna fortsätta med vår verksamhet och socialdans men kanske under lite säkrare och annorlunda former.

Följ våra nyheter på hemsidan och Facebook.

 

 

Bilder

 
dansskor.se

 

 

 

Postadress:
Dansföreningen Vasadansarna - Danssport
Eskilstunavägen 34
64534 Strängnäs

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info