Hoppa till sidans innehåll

Lite från styrelsemötet 210222

18 FEB 2021 20:46
Några punkter som behandlades
  • Uppdaterad: 18 FEB 2021 20:46

Vi har våra möten digitalt under pandemin. Igår var huvudfokus att förbereda inför årsmötet och gå igenom alla dokument som ska uppdateras. Datum för årsmötet är satt till måndag 17 maj om det finns möjlighet vid tidpunkten reservplanen är att mötet får hållas utomhus för att säkerställa att vi kan hålla riktlinjerna från Folkhälsomyndigheten. Kallelse och handlingar kommer med nästa mörvel i månadsskiftet mars/april.

Övriga punkter

vi beslöt att skicka en skrivelse till kommunen för att diskutera vår anläggning och för se hur den ska utvecklas i framtiden. Tanken är att se hur ansvaret ska vara fördelat mellan vår förening och kommunen så att det blir tydligt vem som ska göra vad. Vi återkommer till detta längre fram.

Vi beslöt att behålla våra medlemsavgifterna på 2020 nivå. Badavgifterna kommer vi att besluta om på årsmötet när vi vet hur länge vi måste ha stängt på grund av pandemin. Information kommer med nästa mörvel.

Under tiden bastu och omklädningsrum är stängda har det skett och kommer ske vissa renoveringar. Varmvattenberedare är utbytt och inredning i bastun kommer att fräschas upp. Även Skidstugan har försetts med nytt kylskåp då möss gnagde sönder det gamla i höstas. Vi genomförde en energibesiktning i höstas och en del punkter på förslag har åtgärdats genom upprustning av duschar och kranar i omklädningsdelen.

Valberedningen, Mikael Boman, jobbar för fullt och vill du hjälpa oss på så finns det några platser kvar att besätta. Hör av er till Mikael eller mig. Bland annat söker vi fler som kan hjälpa oss med Skidstugan och dess skötsel, både kvinnor och män.

Motioner till årsmötet ska vara oss tillhanda senast april för att kunna behandlas på årsmötet.

Nästa styrelsemöte är planerat till 12 april

Styrelsen/Torbjörn Magnusson

Skribent: Torbjörn Magnusson
E-post: This is a mailto link

 

 HittaUt Forshagafriska_forshaga_1

 

 

 

 

ANSLAGSTAVLA

VILL DU BLI MEDLEM ?

Betala in medlemsavgiften till pg 12 68 35-8

och ange på talongen eller till This is a mailto link 

namn,adress,tel,epost samt födelsedata så får du tillgång till våra medlemsförmåner.

Avgift: Familj 350kr, Enskild 200kr, Ungdom t.o.m.18 år 50kr

 

Bastun badvarm
tis och torsdagar 17-20
lördagar 11-17

Omklädningrummen öppna
måndag - fredag 16-20
lördag 10-18

 

 

 

Postadress:
Deje SF
Skidstugan,Skivtjärn
66991 Deje

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info