Hoppa till sidans innehåll

Vill Ni Bli En Av Våra Sponsorer


 

Djulö Bangolfklubb är en ideell förening som sköts av klubbens egna medlemmar och som erbjuder allmänheten att spela bangolf på vår anläggning till en överkomlig kostnad. Våra banor, som ligger i nära anslutning till Djulöbadet, uppskattas av många som även betonar att vistelse och spel sker i en drogfri och trivsam miljö. Denna verksamhet svarar för all inkomst som föreningen behöver för att driva anläggningen.

 

Dessa medel möjliggör även för klubbens medlemmar att träna och tävla, dels på de egna banorna men även på andra platser. Vi deltar i seriespel anordnat av Svenska Bangolfförbundet, Nationella tävlingar på olika platser i främst mellersta Sverige samt även Dm ( Distriktsmästerskapen ) och SM ( Svenska Mästerskapen ) om möjlighet ges.

 

För att underlätta vår verksamhet ser vi väldigt gärna att Ni som företag stöder vår verksamhet genom ett årligt sponsorbidrag på f.n. 1200 kr. För detta erbjuds en plats för en reklamskylt ( storlek ca 60 x 120 cm ) som klubben tillhandahåller ( utformning och tillverkning svarar företaget själv för). Klubben monterar upp denna skylt inför varje säsong på en väl synlig plats i anslutning till banorna. Dessutom brukar klubben årligen bjuda in till en tävling för våra sponsorer under trivsamma former.

 

Skulle ni som företag känna att Ni vill stödja vår verksamhet enligt ovanstående skulle vi vara väldigt tacksamma. Ni ombeds i så fall kontakta någon av nedanstående för närmare information.

 Tre anledningar till att annonsera nere vid Djulö Bangolfklubb

  1. Antalet besökare, Både nya och återkommande
  2. Anläggningens placering nere vid Djulö Bad & Camping
  3. Låg kostnad under en lång tidsperiod

 

Djulö Bangolfklubb

 

Ordförande Sekreterare  
Ulf Lyxell Ingela Eriksson  
076-35 11 681 073 54 00 769  
Uppdaterad: 25 APR 2017 18:56 Skribent: Peter Lindqvist
E-post: This is a mailto link

 

Postadress:
Djulö BGK - Bangolf
Ingela Eriksson, Stenkullagatan 10
64148 Katrineholm

Besöksadress:
Djulö, Djulö Badet
64192 Katrineholm

Kontakt:
Tel: 015019144
E-post: This is a mailto link

Se all info