Hoppa till sidans innehåll

Unik enkät ger alla Djurgårdare chansen att forma framtidens DIF

09 SEP 2015 20:22
Idag lanserar Djurgårdens IF en webbenkät som ett led i föreningens pågående värdegrundsarbete. Enkäten är unik i sitt slag då den ger samtliga Djurgårdare möjlighet att påverka framtidens Djurgårdens IF.
  • Skapad: 09 SEP 2015 20:22

Webbenkäten är formad ur information från möten, workshops och intervjuer med över 400 Djurgårdare under våren och sommaren. Utifrån det ges nu alla Djurgårdare - supportrar, spelare, anställda, ledare, ungdomstränare, eldsjälar, styrelsemedlemmar, sponsorer, med flera - möjlighet att berätta och tycka till om hur just de ser på sitt Djurgårdens IF. Enkäten pågår under två veckor, dvs mellan 7 och 21 september. 

 

- Oss veterligen är det värdegrundsarbete vi har inlett unikt i Idrottssverige i och med att det omfattar alla i Djurgårdsfamiljen och att alla Djurgårdare får möjlighet att vara med och bidra. Webbenkäten i värdegrundsarbetet är en fantastiskt möjlighet för precis alla med Djurgårdshjärta att göra sin röst hörd och påverka framtidens Djurgården. Vi ska själva tillsammans med styrelser, spelare, ledare och anställda på DIF Fotboll och DIF Hockey fylla i enkäten och vi uppmanar alla andra i Djurgårdsfamiljen att göra samma sak, säger ordförandena för Djurgårdsalliansen Lars Erbom, Djurgården Fotboll Lars-Erik Sjöberg och Djurgården Hockey Kaarel Lehiste i ett gemensamt uttalande.

 

Värdegrundsarbetet inleddes på uppdrag av Djurgårdsalliansen, Djurgården Fotboll och Djurgården Hockey. Syftet är att skapa ett gemensamt fundament och avstamp för alla Djurgårdsföreningar till föreningens 125-års jubileum nästa år. En värdegrund, en vision och ett större mål som ger riktning och stöd för alla Djurgårdsföreningar och föreningens kommande 125 år. Arbetet leds av en central arbets- och projektgrupp från Djurgården tillsammans med arbetsgrupper bestående av ledare, aktiva, anställda och supportrar samt extern expertis och involverar samtliga Djurgårdens 20 idrottssektioner - och numera hela Djurgårdsfamiljen.

 

Länk till webbenkäten finns här: https://www.netigate.se/a/s.aspx?s=231458X38187120X22336

Länk till mer info om Värdegrundsarbetet finns här: http://alliansen.dif.se/vardegrund/

 

Hälsningar från Djurgårdsalliansens föreningar, 

 

DIF Alpin

DIF Amerikansk fotboll

DIF Bandy 

DIF Basket

DIF Bordtennis

DIF Boule

DIF Bowling

DIF Boxning

DIF Brottning

DIF Cykel

DIF Fotboll

DIF Friidrott

DIF Fäktning

DIF Golf

DIF Handboll

DIF Handikappfotboll

DIF Hockey

DIF Innebandy

DIF Kampsport

DIF Konståkning

Skribent: Anders Eriksson

Hitta hit!

Bäckgårdsvägen-47

Scoring-Button  

Svensk mästare 2019

Svenska mästare 2019 Eva Bergman tillsammans med Hammarbys Susanne Olsson

 Läs mer


SPONSRING

Gräsroten

 

Koppla ditt spelkort till vår förening!

1891_klubben_logga

1891-Klubben

CATS_logo_FINAL

Träningshjälpmedlet finns installerat på bana 15 och 16! 


DIF-Kalendern

difidag-logga-ny-151107-150x150

 

Postadress:
Djurgårdens IF Bowlingförening - Bowling
Kalle Illerstål, Cirkusvägen 6 nb
12631 Hägersten

Kontakt:
Tel: 0722251380
E-post: This is a mailto link

Se all info