Hoppa till sidans innehåll

Vill ni synas tillsammans med Djurgården?


Djurgården's IF Bowling är en anrik klubb som haft stora framgångar över åren. I dagsläget representerar många av våra spelare klubben i individuella tävlingar på elitnivå. A-laget spelar för närvarande i Division 1, som är den tredje högsta divisionen, med matcher i stora delar av mellansverige.

Som en förening i Djurgårdsalliansen har vi som målsättning att samtliga lag skall spela i högsta divisionen, det vill säga Elitserien.

Matchsponsring.
Från säsongen 2012 har företag haft möjlighet att betala matchavgifterna för A-lagens hemmamatcher. Under dessa matcher visas företagets logga på monitorerna och nämns av lagledaren vid matchstart. Om man som sponsor betalar fyra eller fler matchtillfällen får man även en plats för företagsloggan på klubbtröjan.

Om ni vill ta del av klubbens övriga sponsorspaket och få förslag på hur ni bäst kan representeras tillsammans med oss, ta kontakt med styrelsen. 

Gräsroten-Svenskaspel. Detta är en ungdomssatsning från svenska spel (hette tidigare Svea). Där kan du som spelar och har spelkortet koppla klubben till detta vilket innebär att föreningen får poäng för varje spelad krona! Läs mer under fliken Gräsroten.

 

Våra nuvarande samarbetspartners

           

 

   

 

   
bowl4joy_223x65          

Bowl4Joy Bowlinghallar

>Till företagets hemsida

   

 

   
           
           
Uppdaterad: 15 MAR 2017 15:03 Skribent: Anders Eriksson

Postadress:
Djurgårdens IF Bowlingförening - Bowling
Kalle Illerstål, Cirkusvägen 6 nb
12631 Hägersten

Kontakt:
Tel: 0722251380
E-post: This is a mailto link

Se all info