Hoppa till sidans innehåll

Serien i full gång

13 NOV 2017 13:06
Nu har det varit halvtidsvila i serien och alla lagen har har visat vad de går för både högt och lågt!
  • Skapad: 13 NOV 2017 13:06

Div 1 Sydöstra. A-laget som ramlade ur allsvenskan förra säsongen har haft en tung start på säsongen. Trots det hänger man med bra i en jämn grupp där tre lag ligger på samma poäng och kämpar om kvalplatserna. Nästa omgång finns det goda möjligheter att plocka någon placering med vinst hemma mot gästande Nova.

Förra omgången blev det seger hemma mot AIK F som hade osmaken att spela bort laget ur alsvenskan förra säsongen, men nu var det dags för revansch! Kanske inga topp resultat men ordinarie spelare höll god nivå  vilket räckte till seger. Bäste djurgårdare var Jocke Alm med 888p.

Div 2 södra svealand. Farmarna som nu bara är ett lag, ligger näst sist i gruppen med två segrar. Förra omgångens förlust hemma mot Södertälje som ökade avståndet något var en jämn tillställning trots siffrorna. Bäste spelare var Veijo Seppänen den gamle djurgårdaren, som verkade trivdas på sina gamla banor, med 861. Göran Pilblad var bäst i DIF på 845p.

Stockholmsligan. Farmen 2 spelar numera i Stockholmsligan 2 och ligger tvåa i tabellen. Förra omgången tvålade man till Bajen Fans med 12-8 hemma där Antti Vesa var bäst på 764p. Nästa omgång är det återigen hemmamatch mot AIK DB den här gången, förmodligen en måstematch prestigemässigt i alla fall!

Fyrmannalaget är i år utökat till ett åttamanna som lirar i Stockholmsligan 3. Laget står utan segrar ännu men har två oavgjorda matcher så vi ser fram emot första segern som kanske kommer nu i helgen hemma mot Täby.

Skribent: Anders Eriksson
Epost: Adressen Gömd

Hitta hit!

Bäckgårdsvägen-47

Scoring-Button  

Svensk mästare 2019

Svenska mästare 2019 Eva Bergman tillsammans med Hammarbys Susanne Olsson

 Läs mer


SPONSRING

Gräsroten

 

Koppla ditt spelkort till vår förening!

1891_klubben_logga

1891-Klubben

CATS_logo_FINAL

Träningshjälpmedlet finns installerat på bana 15 och 16! 


DIF-Kalendern

difidag-logga-ny-151107-150x150

 

Postadress:
Djurgårdens IF Bowlingförening - Bowling
Kalle Illerstål, Cirkusvägen 6 nb
12631 Hägersten

Kontakt:
Tel: 0722251380
E-post: This is a mailto link

Se all info