Hoppa till sidans innehåll

Medlemsvillkor


DIF Konståkning är en ideell förening. Förutsättningar för en bra verksamhet bygger på ett aktivt engagemang från både åkare och målsman. Därför kan det hända att vi ber föräldrar om hjälp och deltagande vid aktiviteter och arrangemang som föreningen genomför för sina medlemmar. Till exempel jul- och vårshow, skridskodisco, tävling, test, närvaro och märkestagning i skridskoskolan.

Medlemsavgift
Medlemsavgift för säsongen 2021/2022 (1 aug 2021-31 juli 2022) är för enskild medlem 250 kr.

Medlemsavgiften är obligatorisk för alla åkare och behövs för att föreningens försäkring ska gälla. Det är inte tillåtet att gå på isen utan betald medlemsavgift. Detta gäller för samtliga åkare inom skridskoskola och tränande grupper.

Träningsavgift - fortsättningsgrupper & balett
Alla aktiva medlemmar i föreningen betalar en träningsavgift. Träningsavgiften baseras på vilken grupp åkaren tränar i och debiteras som en månadsavgift. Denna täcker perioden försäsong till eftersäsong. Mängden träning kan variera från månad till månad och påverkar inte månadsavgiften.

I början av säsongen erhåller åkarna ett mail med information om vilken avgift som gäller för året. Föreningen förbehåller sig rätten att justera avgifter vid behov. Frågor om avgifter mailas till This is a mailto link.

Från och med 1 november 2020 deponeras nya medlemmar en månadsavgift som säkerhet för medlemmens fullgörande av sina betalningar gentemot DIF KF. Aviften skall ligga under hela medlemstiden och återbetals vid utträde ur föreningen förutsatt att samtliga förpliktelser gentemot DIF KF uppfyllts.

Vid en obetald faktura ges varning för avstängning, vid två förfallna fakturor stängs medlemman av från all träning, tävling, test och läger fram tills att samtliga fakturor är reglerade.

Fakturor utställda för tävling, läger och program skall vara DIF KF tillhanda innan start.

Avgifter Skridskoskolan & Knattegruppen
Uppgift om avgifter för skridskoskolan finner du under Skridskoskola i menyn.

Uppsägning av plats
Skridskoskola & Knattegrupp: Din anmälan är bindande när du får en bekräftelse om plats i grupp. Avbokning av skridskoskolan måste göras minst 7 dagar innan terminsstart. Vid avbokning efter kursstart sker ingen återbetalning. (Om du önskar provträna en gång går det bra, men endast i mån av plats och säg då gärna till innan genom att maila till This is a mailto link)

Balett, Fortsättningsgrupp & Ungdomsgrupp:

Upp till C-nivå: 1 (en) kalendermånad (exempelvis om du säger upp platsen den 25 augusti betalar du avgift till och med den 30 september)

B & A-nivå: Två (2) kalendermånader.

Du säger upp platsen genom att skriva till This is a mailto link.

DIF förbehåller sig rätten att säga upp åkarens plats om åkarens avgifter inte har betalats i tid, om åkaren eller dess målsman har agerat på ett sätt som DIF Konståkning anser vara oförenligt för våra medlemmar.

Övriga villkor:
DIF Konståkning har behov av att behandla vissa personuppgifter relaterade till målsman och åkare för att kunna hantera administration relaterad till verksamheten. Exempel på uppgifter vi avser att samla in och behandla är målsman och åkarens namn, målsman och åkarens personnummer, adress, e-mailadress, telefonnummer, mobilnummer, åkarens test- och tävlingsresultat.

Vi förbehåller oss rätten att byta tid och plats för träningen pga omständigheter vi inte kan rå för. Exempelvis ändringar i isschema initerat av Stockholms Stad. 

Om du inte vill att vi tar bilder på eller publicerar bilder på ditt barn i våra egna kanaler (Hemsidan, Facebook och Instagram), maila till This is a mailto link.

#difkonståkning

 

Svenska Konståkningsförbundet

Stockholms Konståkningsförbund

Djurgårdens IF Alliansförening

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Djurgårdens IF KF - Konståkning
c/o Anders Tengsell, Långbrodalsvägen 28
12532 Älvsjö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: styrelse@difkonstakn...

Se all info