Hoppa till sidans innehåll

Anmälningsrutiner


Anmälningsrutiner

 

ALLA anmälningar skall göras på hemsidan (se länk "Anmäl dig till tävling"). Anmälningarna sammanställs sedan och skickas till arrangören. Du ansvarar själv för att kontrollera sista anmälningsdatum till de olika tävlingarna.

 

Om aktiv/ungdom/förälder vill göra en anmälan till en tävling som inte är valbar i anmälningsformuläret (eller en efteranmälan) ska ni prata med eran ledare för godkännande och själv göra en anmälan till arrangören. Dock måste en kopia gå till Helen Kalleberg (mailadress: This is a mailto link) eller Linda Lundberg för registrering och betalning.

Om arrangören anser att detta är en efteranmälan och klubben debiteras för detta får den aktive själv betala kostnaden för efteranmälan.

Anmäler man sig på plats skall efteranmälan för de mesta betalas omgående och den aktive får ut startavgiften mot uppvisande av kvitto hos klubbens kassör. Klubben står för ordinarie startavgift och mellanskillnaden betalas ur egen ficka.

 

Vi påminner aktiva och föräldrar om att:

 

Klubben betalar startavgifterna för den aktiva eftersom vi vill uppmuntra de aktiva att tävla. Skulle den tävlande av någon anledning inte komma till start ber vi er vara noggranna med att så tidigt som möjligt anmäla detta till arrangören och till Helen/Linda, så öka chansen att klubben slipper debiteras för en utebliven start.

På så sätt har klubben möjlighet att även i fortsättningen subventionera våra aktivas anmälningsavgifter.

 

Det är självklart att du skall vara medlem när du är med och tränar och tävlar för klubben och även betalat träningsavgift, se info under Föreningen.

Uppdaterad: 30 APR 2015 09:43 Skribent: Styrelsen

Postadress:
Djurmo Sifferbo IF - Friidrott
Lönnvägen 6
78562 Djurmo

Besöksadress:
Lönnvägen 6
78562 Djurmo

Kontakt:
Tel: 0241671850
E-post: This is a mailto link

Se all info