Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Vad är DASK?


DASK (Djursholms Allmänna Skridskoklubb) bildades 1967 och är idag en av Sveriges största konståkningsföreningar. Vi är en av Stockholms drygt 35 konståkningsklubbar och har tävlingsåkare på A-, B- och C-nivå. Vi har därtill show-/träningsgrupper, konståkningsskola, skridskoskola, knattehockey, vuxengrupp samt hockeybockey.

Klubbens målsättning är att kunna erbjuda hela familjen en möjlighet att lära sig åka skridskor oavsett ålder och förkunskaper. Vår ambition är att alla ska tycka det är roligt med skridskoåkning och vill fortsätta utvecklas inom DASK i någon av alla våra olika verksamhetsområden.

Vi är en breddstsatsande klubb med en liten topp som erbjuder betydligt mer än bara konståkning på schemat. Följande olika inriktningar finns för våra medlemmar:

  • Skridskoskola med Skridskolek, Nybörjar- och Fortsättningssgrupper samt Knattehockey och vuxengrupper (såväl skridskoskolegrupp som hockeybockey).
  • Konståkningsskola med olika nivåer på blivande tävlingsåkare samt renodlade tränings- och showgrupper för både yngre och äldre ungdomar.
  • Tävlingsverksamhet inom konståkning för miniorer, ungdomar, juniorer och seniorer.

Klubben leds av en styrelse där Fredrika Stillström är ordförande. Själva verksamheten på och runt isen leds av ett 20-tal kompetenta och välutbildade tränare samt av frivilliga insatser från många föräldrar.

Vill du engagera dig i vår klubb - hör av dig till vår ordförande

Uppdaterad: 27 MAR 2018 13:55

STORT TACK TILL VÅRA LOKALA SPONSORER:

 

ICA Tornet

ICA Tornet, Stocksund 

 

Fors Fastigehter

 

Monrads

 

Altor Equity Partners

 

MatHem

 

Bangerhead

 

Bygma

Danderyd

 

Dohrns

  

 

Vill du och ditt företag också synas här?

Skicka ett mail till klubben!


Vi samverkar med:

Barnens idrott

Postadress:
Djursholms Allmänna SK - Konståkning
Stockhagens IP
18274 Stocksund

Kontakt:
Tel: 0123456789
E-post: djursholmsallmannask...

Se all info