Hoppa till sidans innehåll

Senaste nytt om DM medel.. och våra segrar i helgen!

08 SEP 2020 22:28
På lördag den 12 september arrangerar vi DM medel i Bergebo och förberedelserna pågår för fullt. Vi kommer att ha startgrupper från kl 9 - 17 och det finns även sportförsäljning genom Letro Sport, så ta chansen om ni behöver komplettera utrustningen.
  • Skapad: 08 SEP 2020 22:28

Intresset har varit stort och vi har i nuläget ca 475 anmälda, vilket innebär att det är i princip fullbokat i alla startgrupper. Det blir en lång arbetsdag för alla funktionärer på lördag, men vi har försökt att dela upp i arbetslag och dela på bördan. För er som inte blivit tillfrågade den här gången, så kommer det nya chanser framöver!

Våra ungdomar från 11- 20 år har fått chansen att anmäla sig till öppna banor, i övrigt är det tyvärr enbart föranmälan som gäller. Pga av corona blir det heller ingen marka, dusch, barnpassning etc, men det blir fina utslagsgivande banor! 

Även förra helgen var det DM-tävlingar, sprint och lång i Gustafs arrangerade av Säterbygdens OK. Roligt att se att vi fick inte mindre än 6 st segrare under helgen och därav en dubbelsegrare i form av Elsa Brandt i D16! Utöver det ett antal silver och brons. Stort grattis till alla - se listan nedan. Även kul att se att vi båda dagarna var tredje största klubb i Dalarna enbart efter OK Kåre och Stora Tuna. Tack till alla ledare som håller verksamheten igång!

Segrare DM sprint: D16 Elsa Brandt (delad seger),  D65 Lisbeth Hörnell

Segrare DM lång: D12 Maja Sveder, H12 Ville Elgesjö, D14 Tilde Sveder, D16 Elsa Brandt, D35 Sara Johansson

 

Skribent: Florence Berg
Epost: Adressen Gömd

 Dgoif

 

Skidor

 oringentopp

dalaoffensiven

Naturpasset

Ullmax

 

Postadress:
Domnarvets GOIF - Orientering
Hemgatan 71
78473 Borlänge

Kontakt:
Tel: 024317600
E-post: This is a mailto link