Hoppa till sidans innehåll

Tack till alla funktionärer vid DM medel!

13 SEP 2020 16:58
Domnarvets GoIF sällar sig nu till den skara klubbar som inte ställer in, utan ställer om och fortsätter att hålla idrotten levande på ett ansvarsfullt sätt under corona-pandemin. Lördag den 12 september arrangerade vi orienterings-DM i medeldistans.
  • Uppdaterad: 13 SEP 2020 16:58

Segrare i ett mycket starkt startfält i seniorklasserna blev Tove Alexandersson från Stora Tuna, som vann överlägset, och Daniel Hajek från Malungs OK Skogsmårdarna, som hade desto mindre marginal med 20 sekunder.

Intresset var stort från elit, ungdomar och motionärer, som deltog i olika startgrupper utspridda under hela dagen från morgon till kväll. Det blev nog en del överraskningar att terrängen mellan Fågelmyra och Bergebo kunde bjuda på sådana utmaningar i sluttningarna.

Som bilderna visar, så blev det aldrig fråga om någon trängsel då tävlingen pågick under nästan 10 timmar och löparna utgick från parkeringsplatsen. Vi hade försökt att dela upp dagen på olika arbetslag, men det blev långa arbetspass för en del.

Tävlingen kommer också att ge ett värdefullt tillskott till klubbkassan, då vi gjort allt för att hålla utgifterna nere.

Jag vill rikta ett stort tack till alla funktionärer som bidragit till att vi kunnat genomföra den här tävlingen! Det är lätt att vara tävlingsledare med den stora kompetens och engagemang som finns inom klubben!

Tack!   //  Florence Berg

Länk till tidningsartikel

Skribent: Florence Berg
Epost: Adressen Gömd

 Dgoif

 

Skidor

 oringentopp

dalaoffensiven

Naturpasset

Ullmax

 

Postadress:
Domnarvets GOIF - Orientering
Hemgatan 71
78473 Borlänge

Kontakt:
Tel: 024317600
E-post: This is a mailto link