Hoppa till sidans innehåll

Vi arrangerar DM medel i Bergebo 12/9

24 AUG 2020 21:39
Nu är det klart att vi arrangerar DM i medeldistans i Bergebo lördag den 12 september. Vi kommer att genomföra tävlingen på ett ansvarsfullt och säkert sätt med startgrupper på 50 personer.
  • Skapad: 24 AUG 2020 21:39

Startgrupperna pågår från kl 9 till sen eftermiddag. Vi har även vidtagit andra riskbegränsande åtgärder i planeringen (se bifogade dokument).

Florence Berg är utsedd till tävlingsledare och flertalet av huvudfunktionärerna kvarstår från tidigare planering.

- Det känns bra att vi kan bidra till att orienteringssporten hålls levande och att barn och ungdomar får något att se fram emot, säger tävlingsledaren Florence Berg.

Vi erbjuder ingen dusch, marka, barnpassning eller miniknat, därför faller dessa funktioner bort. Det kommer ändå att behövas en hel del funktionärer, eftersom vi kommer att dela upp dagens uppgifter i arbetslag.  Det gör vi för att minimera och fördela arbetsinsatsen. Huvudfunktionärerna hör av sig inom kort till er som är aktuella, så håll helgen öppen i kalendern.

Eftersom det är en tävling i vår hemmaterräng, så får barn från DGoIF enbart delta i inskolningsklass och H/D 10. Om det finns plats i startgrupperna, så siktar vi även på att ungdomar upp till 20 år ska kunna springa öppen klass. Det beror på hur stort intresset blir – jag återkommer i den frågan.

Tillsammans gör vi det här till en ljuspunkt i corona-lågtrycket!

Med vänliga hälsningar /  Florence Berg

Bilagor:
Riskhantering DM medel
Förutsättningar DM medel

Skribent: Florence Berg
Epost: Adressen Gömd

 Dgoif

 

Skidor

 oringentopp

dalaoffensiven

Naturpasset

Ullmax

 

Postadress:
Domnarvets GOIF - Orientering
Hemgatan 71
78473 Borlänge

Kontakt:
Tel: 024317600
E-post: This is a mailto link