Hoppa till sidans innehåll

Träning och tävling


Vi i Domnarvet ser gärna att DU kommer och deltar på våra träningar, gammal som ung och oavsett din träningsbakgrund. Givetvis hoppas vi att orienteringsmomentet är något du fastnar för och tycker är roligt, men det går givetvis bra att även vara med på enbart konditionsträningarna.

Måndag
Styrkegympa i Jax-hallen 19:30-20:45. Träningen sker gemensamt med Stora Tuna OK och leds av Zuzana M, Johanna L eller Susanna M,  (under vintern, åtminstone fram till slutet av maj)

Tisdag
Är den stora klubbträningsdagen och vi samlas vid Bergebo Motionscentral 17.45. Här erbjuds valmöjlighet enligt följande:
Cross-training – Ett kombipass där man under passet kör uppvärmning, intervaller, spänst och styrka och under passet utnyttjas backar, stockar och stenar som finns tillgängliga. Intervalldelen sker under varierade former och kan inkludera stafetter, mossintervaller o.dyl. Totalt ca 75min.
Konditionspass med elitdamerna – avjogg 18:00 och sedan följer ett tempo-/intervallpass samt nedjogg. Passets innehåll varierar beroende på årstid och tävlingsplanering men räkna med en totaltid på 60-75min. ALLA kan deltaga, då vi väljer ut lämpliga slingor/rundor och återsamling sker mellan intervallerna.

Torsdagar
Gemensamma orienteringsteknikträningar med övriga klubbar i Falun/Borlänge-trakten. Mer info kommer när programmet är klart, samt går att se i kalendern på klubbens startsida.

Dessutom arrangeras Veteran-orientering på tisdag förmiddag, runt om i Dalarna. Se http://www.svenskorientering.se/Distrikt/DalarnasOrienteringsforbund/Veteran-OL/ för mer info.

Naturpasset

Uppdaterad: 04 APR 2016 10:42 Skribent: Marianne Dahlin

 Dgoif

 

Skidor

 oringentopp

dalaoffensiven

Naturpasset

Ullmax

 

Postadress:
Domnarvets GOIF - Orientering
Hemgatan 71
78473 Borlänge

Kontakt:
Tel: 0243-17600, 0243-13956
E-post: This is a mailto link