Hoppa till sidans innehåll

Intresseanmälan stafetter


Intresseanmälan för stafetter 2020.
 
Riktlinjer vid anmälan till stafetter Domnarvets GOIF 2020

En intresseanmälan är ett underlag för ledarna att lotta/ta ut åkare till respektive stafett och sträcka. Laguttagning görs genom lottning i ålder upp till D12 och genom uttagningslopp alt att ledarna tar ut lag om inget lämpligt utttagningslopp finns. Om en åkare inte kan deltaga pga. familjeskäl (kan vara pga. att familjen skall bort på annat) skall detta meddelas så snart som möjligt och senast en vecka innan anmälningstiden gått ut (vid sjukdom meddelas detta då det står klart att åkaren inte kan deltaga). Att lämna återbud pga. att man blivit lottad/uttagen med någon man inte vill åka tillsammans med är inte ett giltigt skäl för återbud.

 
Vid händelse av att vi är ett ojämnt antal åkare kommer ledarna att göra vad de kan för att hitta en åkkamrat. Det kan innebära ett man får en åkkamrat från en yngre klass, ett annat kön eller från en annan förening. Om man anmäler sig till en stafett men inte vill åka med åkare från en annan åldersgrupp, annat kön eller från en annan förening skall detta framgå vid intresseanmälan.
 
När intresseanmälan kommit in och ledarna satt ihop lag anmäler den ledare som utsetts som ansvarig för respektive åldersgrupp.
 
Inför varje stafett kommer ledarna att föreslå någon förälder som "coach" för respektive lag. Coachens jobb är att se till att barnen finns vid start när det är dags att starta, att de har rätt nummerlapp på sig och vara behjälplig vid växlingarna med överdrag, glada hurrarop osv. Vill/kan någon inte vara coach, ser man till att byta med en annan förälder. Uppgiften kräver inga skidkunskaper, endast lite sunt förnuft och intresse.
 
/Ungdomsledarna DGOIF

BildSkiweekend

Bergebo Skimaraton 15 februari 2020

Stöd gärna föreningen med ett bidrag för allt ideellt arbete med skidspåren. Swisha 123 344 0047 alterntivt BG 5646-6519, Domnarvets GoIF. Tack för ditt bidrag!

 

Våra sponsorer

 SSAB
 
 Domnarvsgården
Trimtex
 Triona
 
 
 
 
 

Postadress:
Domnarvets GOIF - Skidor
Hemgatan 71
78473 Borlänge

Kontakt:
Tel: 024317600
E-post: This is a mailto link

Se all info