Hoppa till sidans innehåll

Rullskidupptakt

29 AUG 2018 20:23
Rullskidupptakt för både nybörjare och erfarna åkare.
  • Skapad: 29 AUG 2018 20:23

Årets rullskidträning kommer initialt att vara fokuserad på introduktion för nybörjare så att alla vi som inte är så duktiga lär oss grunderna. Självklart kommer de med mer erfarenhet även få sina behov tillgodosedda genom längre turer och intervaller.

Träningarna är lek- och teknikbetonade och alla är välkomna oavsett förkunskaper. Reflexväst  samt hjälm är obligatoriskt.

Vi börjar med gemensamma rullskidträningar på söndagar med start den 9/9 kl. 17.00. Vi kommer då att vara på CCS parkering (Tunavägen 277B bredvid Volvo) för att vara helt separerad från trafik. Första passet är vi samtliga ledare på plats för att hjälpa till att instruera och svara på frågor.

Vi kommer att ta med så mycket utrustning som möjligt för att alla ska kunna låna och prova. Ta med hjälm, reflexväst (eller annan neonfärgad klädsel), egna pjäxor och stavar (det funkar hjälpligt med vinterspetsarna på för att testa).

Ett begränsat antal rullskidor finns sedan i klubben att låna under hösten. Hör av er till någon av oss ledare för att låna.

Alla barn födda 2003-2007 är välkomna, barnen födda 2007 ska ha en vuxen med sig. Föräldrar som vill lära sig grunderna är också välkomna om de tar med barnen.

Alltså: 9/9. 17.00 Samling CCS parkering Borlänge. Adress: Tunavägen 277B, Vi kör i huvudsak på inhägnat område och det är ingen övrig trafik. Hjälm och reflexväst är obligatoriskt.

 16/9 och framåt meddelar vi tid och plats på hemsidan.

Skribent: Tony Björling
Epost: Adressen Gömd

BildSkiweekend

Bergebo Skimaraton 10 feb 2019

 
 

Våra sponsorer

 SSAB
 
 Domnarvsgården
Trimtex
 Triona
 
 
 
 
 

Postadress:
Domnarvets GOIF - Skidor
Hemgatan 71
78473 Borlänge

Kontakt:
Tel: 0243-17600
E-post: This is a mailto link

Se all info