Hoppa till sidans innehåll

Parkeringsvakter skidspelen

2018-02-07 19:52
Bemanning av Parkering vid Svenska Skidspelen 17 och 18 mars. I år kommer det att vara tre tävlingsdagar tävlingar, fredag, lördag och söndag. Vi kommer bemanna parkeringen lördag och söndag.
  • Uppdaterad: 2018-02-07 19:53

Det brukar vara ganska intensivt fram till själva tävlingarna som börjar kl. 11:30 (Lö o Sö) och sen lugnt så det kommer att finnas goda möjlighet att se själva tävlingarna. 

  • Juniorer: I princip obligatoriskt båda dagarna om man inte har andra åtaganden inne på arenan, (förra året så hade vi några som skulle vara föråkare och det gick alldeles utmärkt att kombinera).
  • Äldre ungdomar som är med och tävlar mycket (2002-2006), samma princip som för juniorer.
  • Så många som möjligt av de yngre. Vill de bara vara med en dag så går det bra och vill de vara med båda dagarna så är det toppen. De brukar tycka att det är kul att ta betalt.
  • Föräldrar behövs alltid, så många som möjligt. Vi kommer att vara på olika parkerings områden och då är det bra att ha flera vuxna med.

Årets nyhet är att besökarna kommer att kunna köpa en förköpsbiljett till parkeringen. Vårt uppdrag är att ta betalt för parkeringen av alla som inte har betalt i förväg (kontant eller swish) samt att kontrollera ev. parkeringsbiljett. 

Maila namn och mobilnummer senast 13:e februari till This is a mailto link

”Svenska skidspels föreningen” vill tidigt få in deltagarlista med mobilnummer och mailadress mm så att de kan trycka upp ackrediteringskorten.

 

 

 

Skribent: Tony Björling
Epost: Adressen Gömd

BildSkiweekend

Bergebo Skimaraton 3 feb 2018

 
 

Våra sponsorer

 SSAB
 
 Domnarvsgården
Trimtex
 Triona
 
 
 
 
 

Postadress:
Domnarvets GOIF - Skidor
Hemgatan 71
78473 Borlänge

Kontakt:
Tel: 0243-17600
E-post: This is a mailto link

Se all info