Hoppa till sidans innehåll

Träning på rullskidor

09 SEP 2019 22:19
Alla aktiva födda 2002 till och med grupp Lodjuren är välkomna. Barn som tillhör grupp Lodjuren (ledare Pär, Sara, Mikael och Andreas) ska ha en vuxen med sig för att vara med.
  • Uppdaterad: 09 SEP 2019 22:19

Välkomna på rullskidsupptakt!

Rullskidtsräningen kommer vara fokuserad både på introduktion för nybörjare men även till de med mer erfarenhet. För nybörjare så kommer det ges introduktion så att alla vi som inte är så vana lär oss grunderna, samtidigt som de med mer erfarenhet även få sina behov tillgodosedda genom längre turer och intervaller.

Träningarna är lek- och teknikbetonade och alla är välkomna oavsett förkunskaper. 

Vi börjar med gemensamma rullskidsträningar på söndagar med start den 15/9 kl 17.00 på CCS parkering (Tunavägen 277B bredvid Volvo) för att vara helt separerad från trafik.

Första passet är vi samtliga ledare på plats för att hjälpa till att instruera och svara på frågor. 

Vi kommer att ta med så mycket utrustning som möjligt för att alla ska kunna låna och prova.
Ta med hjälm, reflexväst (eller annan neonfärgad klädsel), egna pjäxor och stavar (det funkar hjälpligt med vinterspetsarna på för att testa).

Ett begränsat antal rullskidor finns sedan i klubben att låna under hösten. Hör av er till någon av oss ledare för att låna.

Alla aktiva som är födda 2002 till och med grupp Lodjuren är välkomna. Barn som tillhör gruppen Lodjuren ( ledare Pär, Sara, Mikael och Andreas) ska ha en vuxen med sig för att vara med. Föräldrar som vill lära sig grunderna är också välkomna bara ni tar med barnen.

Alltså: 15/9. 17.00 Samling CCS parkering Borlänge. Adress: Tunavägen 277B, Vi kör i huvudsak på inhägnat område och det är ingen övrig trafik. Hjälm och reflexväst är obligatoriskt.

22/9 och framåt meddelar vi tid och plats på hemsidan.

Varmt välkomna
önskar Ledarna

Skribent: Stefan Sveder

BildSkiweekend

Bergebo Skimaraton 10 feb 2019

Stöd gärna föreningen med ett bidrag för allt ideellt arbete med skidspåren. Swisha 123 344 0047 alterntivt BG 5646-6519, Domnarvets GoIF. Tack för ditt bidrag!

 
 

Våra sponsorer

 SSAB
 
 Domnarvsgården
Trimtex
 Triona
 
 
 
 
 

Postadress:
Domnarvets GOIF - Skidor
Hemgatan 71
78473 Borlänge

Kontakt:
Tel: 024317600
E-post: This is a mailto link

Se all info