Hoppa till sidans innehåll

Anmälan till träning vintern 20/21


Vår öppna anmälan till vinterns verksamhet är nu stängd men vi välkomnar fortfarande nya åkare i mån av plats. Vid intresse, kontakta oss på This is a mailto link.

Gruppernas storlek avgörs av ansvarig ledare för respektive åldersgrupp och beror främst på tillgång på tränare. Anledningen till att vi vill följa antalet anmälda är att vi behöver skapa oss en överblick av antalet aktiva totalt, och per åldersgrupp, för att ha en chans att organisera oss och rekrytera ledare. 

Vinterns träningstider är nu spikade och vi kommer att behålla samma träningstider som förra säsongen. Se "Info om vår träning" för detaljer.

 

Vår verksamhet bygger på engagemang från alla föräldrar. 

När ni anmäler en aktiv åkare till vår verksamhet samtycker ni till att ställa upp på minst ett pass per tävling som DIF arrangerar.

De två arrangemangen är Årecupen (23 januari) och Guldhjälmen (9-11 april). Detaljerade scheman för de olika arbetspassen kommer att skickas ut via mail och på vår FB-sida i god tid före respektive arrangemang. Här ställs inga som helst förkunskapskrav, förutom att man läser mailen (följer vår FB-sida) och dyker upp i tid till sina arbetspass. Det handlar om enklare uppgifter som att sätta upp skyddsnät, dela ut nummerlappar eller hasa bana.

Duveds IF har en fantastisk historia av barn och ungdomsverksamhet i byn där alla barn välkomnas utan krav på höga anmälnings eller träningsavgifter. Det enda som krävs är att man är medlem i föreningen. Kostnaden är 300 kr per aktiv, eller 600 kr för en hel familj. Denna medlemsavgift betalas genom insättning på bankgiro nr: 5130-4699. Ange namn, födelseår (ÅÅMMDD) och adress till samtliga personer som anmälan avser. Notera att som medlem i föreningen erbjuds man inte bara alpin skidåkning utan även längd-träning och innebandy för barn och ungdomar.

Väl mött i vinter! 

RB_puff_200

Postadress:
Duveds IF
Box 15
83724 Duved

Besöksadress:
Box 15
83724 Duved

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link