Hoppa till sidans innehåll

Anmälan till träning vintern 21/22


Vi välkomnar alla, gamla som nya åkare, till ännu en alpin säsong med Duveds IF!

För att få delta i vår verksamhet krävs att man gör en anmälan för varje åkare. Den öppna anmälan kommer att vara tillgänglig till och med den sista november (2021). Efter det kommer vi att ta in nya åkare i mån av plats utifrån aktuella förutsättningar i respektive grupp, framförallt med hänsyn till antalet tillgängliga ledare.

Innan du gör en anmälan, var vänlig läs igenom vad som förväntas av dig som målsman. Klicka dig in på respektive länk för mer information.

  1. FUNKTIONÄRSANSVAR SAMT ÖVRIGT ENGAGEMANG
  2. MEDLEMSKAP I DUVEDS IF
  3. VÄRDEGRUND OCH MÅLSÄTTNING

 

Vi fortsätter vår satsning på att bli oberoende av Facebook. Detta innebär att vi i större utsträckning kommer använda oss av denna sida som en plattform för information. Syftet är framförallt att undvika situationer där information inte når fram, eller tappas bort, i det övriga flödet på folks sociala medier. Som komplement till hemsidan kommer vi använda Cardskipper för tillfälliga utskick, såsom inställda träningar eller uppmaningar om att anmäla åkare till tävlingar. Se till att ladda ner appen i samband med att du betalar medlemsavgiften (se punkt 2 ovan) för att inte missa någon information! 

Vill ni komma i kontakt med oss gör ni det via mail till This is a mailto link.

Efter att du läst igenom ovanstående klickar du dig vidare till vårt anmälningsformulär.

Information om vinterns träningstider hittar ni här.

RB_puff_200

Postadress:
Duveds IF
Box 15
83724 Duved

Besöksadress:
Box 15
83724 Duved

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link