Hoppa till sidans innehåll

Klubbkläder


Stadium Team Sales – Duveds IF

 

Duveds IF har inlett ett samarbete med Stadium genom det som kallas Team Sales. I och med detta får föreningen en egen web-shop med produkter designade specifikt för Duveds IF. Tanken är att alla ska kunna köpa föreningskläder på ett smidigt och prisvärt sätt. På detta sätt sprider vi även klubbens varumärke samtidigt som vi ökar samhörigheten bland våra aktiva.

Beställning sker via en order på nätet. Till att börja med kommer varorna att få hämtas ut i Stadiums butik i Åre där man även betalar men någon gång under början av 2020 kommer tjänsten att uppdateras och då kommer man bl.a. kunna betala direkt på sidan och få sina varor levererade med postpaket.

Vår web-shop hittar ni här: https://www.stadiumteamsales.se/duveds/if#

Som ett startskott för föreningens samarbete med Stadium erbjuds vi en så kallad Föreningsdag där möjlighet ges att se och prova produkterna i web-shopen. Detta blir den 12 November kl 15-18 på Stadium butiken i Åre. 

Ytterligare en fördel med detta samarbete är möjligheten för föreningen att tjäna ihop bonus som sedan kan användas till inköp av gemensamma produkter vilket alltså kommer tillbaka till våra aktiva. Föreningen tjänar bonus genom alla varor som handlas i vår web-shop. Vidare finns det även möjlighet för den enskilde att koppla sitt Stadium-medlemskap till Duveds IF genom konceptet ”Stöd din förening”. Detta gör att föreningen samlar en extra bonus på allt man handlar på Stadium. Viktigt att påpeka är att den egna, privata, bonusen inte påverkas. 

Läs mer på https://www.stadium.se/stod-din-forening

För framtiden ser föreningen även utökade möjligheter med Team Sales-konceptet bland annat genom att involvera sponsorer.

Notera att man inte behöver vara aktiv i någon av föreningens sektioner för att handla i web-shopen eller knyta sitt medlemskap till föreningen. Alla är alltså välkomna att handla och stödja Duveds IF!

 

Uppdaterad: 20 OKT 2019 14:48 Skribent: Sara Johansson
E-post: Adressen Gömd

RB_puff_200

Postadress:
Duveds IF
Box 15
83724 Duved

Besöksadress:
Box 15
83724 Duved

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link