Hoppa till sidans innehåll

Klubbkläder


Stadium Team Sales – Duveds IF

 

Duveds IF har inlett ett samarbete med Stadium genom det som kallas Team Sales. I och med detta får föreningen en egen web-shop med produkter designade specifikt för Duveds IF. Tanken är att alla ska kunna köpa föreningskläder på ett smidigt och prisvärt sätt. På detta sätt sprider vi även klubbens varumärke samtidigt som vi ökar samhörigheten bland våra aktiva. I dagsläget kommer det vara sommarkollektionen som går att köpa vi denna webshop. Kollektionerna för de olika vinterdisciplinerna kommer ni att hitta info om här när det närmar sig vintern.

Föreningen tjänar bonus genom alla varor som handlas i vår web-shop. Vidare finns det även möjlighet för den enskilde att koppla sitt Stadium-medlemskap till Duveds IF genom konceptet ”Stöd din förening”. Detta gör att föreningen samlar en extra bonus på allt man handlar på Stadium. Viktigt att påpeka är att den egna, privata, bonusen inte påverkas. 

Läs mer på https://www.stadium.se/stod-din-forening

Notera att man inte behöver vara aktiv i någon av föreningens sektioner för att handla i web-shopen eller knyta sitt medlemskap till föreningen. Alla är alltså välkomna att handla och stödja Duveds IF!

Uppdaterad: 28 MAJ 2022 13:33 Skribent: Axel Jonsson
E-post: Adressen Gömd

RB_puff_200

Postadress:
Duveds IF
Box 15
83724 Duved

Besöksadress:
Box 15
83724 Duved

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link