Hoppa till sidans innehåll

LUDVIKA SDK BJUDER IN TILL FÖRELÄSNING


LUDVIKA SDK BJUDER IN TILL FÖRELÄSNING (för anmälan se nederst i dokumentet)
Är du nyfiken på det där med teknisk dykning och funderar på hur det vore att utforska vattenfyllda gruvor och grottor? Eller kanske lockas du av tanken på att dyka på ett stort och spännande vrak riktigt djupt nere i något av våra hav? I sådant fall tycker vi att du ska ta chansen att komma på vår föreläsning om teknisk dykning! Det spelar ingen roll om du är nybörjare, avancerad dykare eller kanske rentav inte har ett dykcertfikat – föreläsningen vänder sig till alla med minsta intresse för teknisk dykning. Dessutom ingår, förutom en stunds social samvaro med likasinnade, även gott fika i entrén-avgiften.

  

FÖRELÄSARE

Micke Bergström – Vrakdykning och utbildningsmöjligheter

En svensk auktoritet inom teknisk dykning med ett oändligt antal spännande vrakdyk på meritlistan. I nästan 20 år har Micke dessutom jobbat med att utbilda inom dykning och idag bedriver han tillsammans med flera instruktörer teknisk dykutbildning inom den egna och högst välrenommerade utbildningsorganisationen SwedTech Diving. Micke har också skrivit boken ”Teknisk dykning på ren svenska” - en bok som troligen återfinns i ett stor antal svenska dykhem.

 

Nicklas Myrin – Svensk grott och gruvdykning

En av sveriges mest erfarna grottdykare med stor erfarenhet av våra svenska grottor och gruvor.  Nicklas har bl.a. lett expeditioner till Bjurälvsgrottans iskalla vatten i norra Jämtland – sveriges längsta undervattensgrotta - och är en av de dykare som varit längst in i Lummelundagrottan på Gotland. Till vardags är han av de drivande krafterna bakom Äventyrsgruvan – ett upplevelseföretag som erbjuder världsunik dykning i den gamla gruvan i Tuna Hästberg.

 

Marcin Wojturski – Grottdykning i Mexcio

Passionerad  grottdykare med förkärlek för de stora och vackra grottsystemen kring Tullum i Mexico och de trollbindande systemen kring Budapest i Ungern. Förutom att vara en inbiten grottdykare har Marcin också stor erfarenhet av dykning i våra svenska gruvor och är en regelbunden besökare i gruvorna kring Tuna Hästberg, Sala och Långban.

 

TIDSPLAN

1100 -1130 Mingel 1130 -1215 Första föreläsning 1230 -1315 Andra föreläsning 1315 -1345 Kaffe och macke 1345 -1430 Tredje föreläsning

 

DETALJER

Vart Gammelgårdens catering i Ludvika

Nils Nils gata 7 När Lördag den 28 April Inträde 100kr vuxen

50kr barn och ungdom under 18 år

OBS: För anmälan, frågor och funderingar ta kontakt med Bengt Lindblad 0240-78 30 98 eller Alexander Tengzelius 0240- 78 24 19, alternativt via e-post till adressen This is a mailto link.

Varmt välkommen till en spännande och lärorik föreläsning.

 

 

 

Uppdaterad: 02 APR 2012 21:36 Skribent: Mysak Blomqvist

Postadress:
Dykarklubben Masen - Sportdykning
Johan Bergman, Rommeholen 152
78191 Borlänge

Kontakt:
Tel: +46703129282
E-post: This is a mailto link

Se all info