Hoppa till sidans innehåll

Inbjudan till fest med dyk i Leksand
 

Sista chansen att anmäla sig till årets största dykfest (åtminstone i Dalarna)

IMG InbjudanLeksand

Om mindre än 2 veckor brakar det lös!

Lördagen den 2 juni kl. 18:00 i Övermo bystuga, Leksand.

Mat: Italiensk buffé samt efterätt (lagad på beställning av en erkänt duktig och professionell kock)

Dryck: Välkomstbål och ett glas vin, öl eller alkoholfritt till maten. Utöver det är det fritt att ta med sig det man själv vill dricka.

Underhållning: Trubadur, Tipspromenad, bildspel, talare och naturligtvis massa mingel och dyksnack.

Utlottning av fina priser, bland annat säsongskort på Sommarland, kryssnings biljetter till både Gustav Wasa och Engelbrekt, SPA-behandling och 3st 1000kr presentkort hos W-dyk.

Allt detta för endast 250kr

Övernattning för de som vill stanna kvar: vi kan erbjuda enklare övernattning gratis antingen i bystugan eller i dykarklubbens stuga alternativt kan man boka rum på Leksand vandrarhem (för ca 200kr/pers, 2.5km från festen).

Festen börjar kl 18:00 och håller på tills den sista stupar!

 

ALLA dykare är välkomna och även era respektive kan komma med på festen! Sprid gärna detta till dykare som inte finns med i vårt adressregister, som vill komma och ha en mysig kväll med många dykhistorier framåt natten... Du behöver alltså inte vara aktiv just nu eller betalande medlem - men det underlättar om du är dykintresserad! :-) 

 

Kom även gärna med och dyk med oss innan festen - både sakletardyk vid klubbstugan och strömdyk från klubbstugan ner till feststugan är planerade dagen till ära! (mer info om just detta kommer på Facebookgruppen ”Daladykning” - om du inte är med där så kolla med oss i samband med anmälan, så får du veta mer om just dykningen)

Sista anmälning har förlängts då många missat inbjudningsmailet, så skynda er anmäla er - betalningen senast den 25/5 eller, om ni meddelar det vid anmälan, så går det bra att ni betalar kontant på plats.

 

Anmälan görs till: This is a mailto link  

 

 

Det finns inget album kopplat till denna sida.

Postadress:
Dykarklubben Masen - Sportdykning
Johan Bergman, Rommeholen 152
78191 Borlänge

Kontakt:
Tel: +46703129282
E-post: This is a mailto link

Se all info