Ser detta konstigt ut i din e-postklient? Klicka här.
toppbild3
Till Hemsidan | Avprenumerera

NYHETSBREV - April 2018


Våren är på gång och vi ser tillbaka på en mycket fin säsong! Vintern har bjudit på massor med snö och det har varit möjligt att köra off-piste i Edsbybacken vid ett flertal tillfällen! 

Nya medlemmar
Vi vill hälsa alla nya medlemmar välkomna till vår förening. Kul att så många barn är med och åker skidor med oss. Tisdagskvällarna har nu många unga skidåkare och det tycker vi är extra kul. Vi använder både SMS-grupper och mail för att nå ut med information till våra medlemmar.  Om ni har några frågor om något kan ni alltid skicka ett mail till This is a mailto link

Klubbmästerskapen 2018
Vi vill hälsa alla medlemmar välkommna till klubbmästerskapen den 17 April kl. 18.00 i Edsbybacken. Tävlingsformen blir maskeradslalom med differenstidtagning, vilket innebär att alla kan vara med. Alla åkare kör två åk och den som har minsta skillnaden mellan åken vinner. Även pris till bästa utklädnad!

Föreningen bjuder på korv med bröd och något att dricka.

Edsbybacken
Säsongen har varit mycket bra. Vi har haft goda liftkortsintäckter och klarat oss från större haverier. Detta gör att ekonomin så här långt ser bra ut.  Totalt har våra gäster gjort ca 125 000 åk och då är inte barn under 8 år inräknade! Vi tackar personalen med Peter Vest i spetsen  och alla andra  som på olika sätt hjälpt till att få till en så bra säsong.

Edsbyparallellen och Gnuttslalom
Årets två tävlingar blev mycket lyckade. Tillsammans ordade vi med bra arrangemang där många barn fick göra sin första tävling. Vi riktar ett stort tack till alla som var med!

SMS-grupper
Föreningen har ett antal SMS-grupper genom ”Supertext” för att förmedla information ang. träningar och arrangemang till medlemmarna. Vi har upptäckt att det är säkrast att installera Supertex-appen för att få alla meddelanden. Det verkar som att det inte alltid fungerar med ”vanliga” sms. Skriv ett mail till oss på This is a mailto link om du vill ha information via sms.

Uppdatera dina medlemsuppgifter
Om någon i familjen flyttar eller byter adress, telefonnummer, mailadress är det viktigt att ni skickar in uppgifter till This is a mailto link

 

Edsbyns IF Alpina Förening - Skidor | Box 109 82822 Edsbyn | 0722487315 |