Ser detta konstigt ut i din e-postklient? Klicka här.
toppbild1
Till Hemsidan | Avprenumerera

NYHETSBREV -April 2019


Säsongen 18/19 är snart slut och vi ser tillbaka på ännu en fin vinter i Edsbybacken. Trots ett par varma perioder har vi haft mycket bra förhållande i backen. Vi har sålt mer liftkort än någonsin vilket gör att det ekonomiska läget just nu är stabilt. 126 660 gånger har personer passerat liftgrindarnaoch då räknas inte barn t.o.m 7 år som åker gratis!
Vi vill också tacka alla medlemmar för det stödet och engagemanget, speciellt under vår två tävlingsdagar. Vi fick fantastiskt väder och fick se många glada barn i backen.

Klubbmästerskapet 2019
Vi bjuder in till KM den 16 April kl. 18.00. KM avgörs som en differensslalom vilket gör att alla, såväl barn som vuxna, kan vara med. Föreningen bjuder på korv. Pris lottas även ut till bästa kostym!

Årsmöte 19/6 kl. 1800
Årsmötet hålls i år tidigare än vanligt. Detta eftersom 4 personer av 7 i styrelsen meddelat att de inte ställer upp för omval. Nuvarande styrelse vill på detta sätt ge den nya styrelsen lite mer tid att organisera sig inför nästa säsong. Om du vill vara med i styrelsen eller har några frågor kan du kontakta någon av dem. 

Arrangemang
Föreningen brukar ha ett lotteri under Persmässan varje sommar. Vi ser detta som ett sätt att synas och att hjälpa till med ett arrangemang som har lång tradition i Edsbyn. Lotteriet har de senaste åren organiserats av Cia Karlström. Det behövs en ( eller flera) nya personer inför sommaren. Vi hoppas att någon av er vill hjälpa till med detta. Meddela Cia  Karlstöm så snart som möjligt.

Barmarksträning
Under sommaren och hösten kommer Benjamin Uhras att hålla i barmarksträning för U12 och äldre. Benjamin tar studenten från skidgymnasiet i Sundsvall nu i juni och siktar på att fortsätta tävla under nästa säsong. Mer info kommer senare.

Slalomnytt
Slalomnytts redaktion behöver en eller två nya personer inför hösten. Vi hoppas att fler kan ställa upp med detta då det är föreningens viktigaste inkomstkälla och ger de mycket fina ekonomiska förutsättningar vi kan ge till våra tränande och tävlande ungdomar.

Alpina kommittén, Hälsinglands skidförbund
Vi behöver en ny representant i Alpina kommittén. De beslutar bl.a om tävlingsprogrammet och gemensamma förhållningsregler. Om du har frågor kan du kontakta Patrik Uhras

Inköp av ny tidtagninsutrustning
Styrelsen har efter önskemål från tränare beslutat att köpa in ett tidtagninsstystem som ska användas i samband med träning. Det finns nu nya system som är lätta att ta fram och som kan ge ungdomarna möjlighet att jämföra sina träningsåk framförallt med sig själva.

SMS-grupper
Föreningen har ett antal SMS-grupper genom ”Supertext” för att förmedla information ang. träningar och arrangemang till medlemmarna. Vi har upptäckt att det är säkrast att installera Supertex-appen för att få alla meddelanden. Det verkar som att det inte alltid fungerar med ”vanliga” sms. Skriv ett mail till oss på This is a mailto link om du vill ha information via sms.

Uppdatera dina medlemsuppgifter
Om någon i familjen flyttar eller byter adress, telefonnummer, mailadress är det viktigt att ni skickar in uppgifter till This is a mailto link

 

Edsbyns IF Alpina Förening - Skidor | Box 109 82822 Edsbyn | 0722487315 |