Ser detta konstigt ut i din e-postklient? Klicka här.
toppbild2
Till Hemsidan | Avprenumerera

NYHETSBREV - November 2018


Säsongen närmar sig med stormsteg. Nu i dagarna föll den första snön och vi hoppas att våra äldre ungdomar kan komma på snö om några veckor. Det är också mycket annat på gång!

Slalomnytt
Stort tack till alla som jobbat med årets upplaga av slalomnytt!  
Den sedvanliga packningen kommer att äga rum måndagen den 3:e december kl 17 hos Reklamab. Då lägger vi in Slalomnytt i Voxndalsnytt inför utdelningen onsdagen den 5:e december. Arbetet brukar ta ungefär 1 timme.

Försäsongsträning
U12-U14 (-08 till -03.)

Tisdagar kl.18-19 utomhus vid Rotebergsskolan. 
Torsdagar 18-19 (Celsiushallen, gymmet)

U8-U10 (-14 till -09)
Tisdagar 18.00 Skidgympa på Rotebergsskolan.

Klubbläger
Den 13:e decemberg firar vi Lucia genom att åka upp till Hamra skilodge. Vi bor i lägenheter med 6 bäddar och parar ihop familjer så att vi fyller alla lägenheter. Kostnad för logi är 300kr/person (både vuxna och barn). Det blir tre dagar med skidåkning, klubben står för liftkort för alla ungdomar. En av kvällarna blir det gemensam middag, övriga måltider ordnas av resp. familj. Mer information om anmälan kommer via hemsidan.

Klubbjacka
Vi kommer att ordna med klubbjackor under hösten. Det blir en "Dunjacka" (syntetfyllning) från Craft. Klubben kommer subventionera priset och stå för halva kostnaden för ungdomar och tränare vilket gör att jackan kostar 325kr för junior och 350 kr för senior. Övriga betalar fullt pris dvs 650 kr respektive 700 kr. Mer information om hur man beställer jackan kommer inom kort.

Julskyltningen
Vår förening är återigen med och arrangerar julskyltingen den 2:a december. Vi kommer att sälja korv utanför ICA och ordna med dans kring granen. Mer info och anmälan kommer senare.

Rapport från arbetsdagen
Styrelsen vill rikta ett stort tack till alla som var med under arbetsdagen! Vi kunde röjja färdigt backen på rekordtid tack vare att så många kunde vara med. 

Egna arrangemang
Även i år kommer vi att arrangera  våra två tävlingar samma helg. Edsbyparallellen (lördag) och Gnuttslalom (söndag) är planerade till v.8. Vi kommer att behöva många hjälpande händer för att få till två bra tävlingsdagar.

Klubbarbete i Edsbybacken
För att hålla personalkostnader nere och samtidigt tjäna pengar till tävlings och träningsverksamheten behöver vi hjälpa till med en del arbete i backen. Snöläggnigen är en mycket intensiv arbetsperiod och all hjälp upskattas. Om du kan tänka dig att vara med under snöläggnignen kan du kontakta Peter vi SMS 070-627 38 92. 

Vi kommer även att bemanna liften under våren, mer info om det kommer senare.

SMS-grupper
Föreningen har ett antal SMS-grupper genom ”Supertext” för att förmedla information ang. träningar och arrangemang till medlemmarna. Vi har upptäckt att det är säkrast att installera Supertex-appen för att få alla meddelanden. Det verkar som att det inte alltid fungerar med ”vanliga” sms. Skriv ett mail till oss på This is a mailto link om du vill ha information via sms.

Uppdatera dina medlemsuppgifter
Om någon i familjen flyttar eller byter adress, telefonnummer, mailadress är det viktigt att ni skickar in uppgifter till This is a mailto link

 

Edsbyns IF Alpina Förening - Skidor | Box 109 82822 Edsbyn | 0722487315 |