Ser detta konstigt ut i din e-postklient? Klicka här.
toppbild2
Till Hemsidan | Avprenumerera

NYHETSBREV - November 2019


Snön har landat och nu börjar skidsuget komma! Under kommande veckorna åker våra äldre ungdomar  på läger i Björnrike och lagom till Lucia är det dags för klubblägret.


Slalomnytt
Arbetet med Slalomnytt är just ni i slutfasen. Vi vill tacka alla medlemmar för att ni hjälpt till med annonser och material till tidningen. Annika hälsar att arbetet  med annonserna har gått mycket bra i år tack vare att vi har lämnat in bra underlag i tid!

Vi packar slalomnytt hos Reklamab den 2:a december kl. 17.00


Försäsongsträning
U12-U16 (-09 och äldre)

Tisdagar kl.18-19 utomhus vid Rotebergsskolan. 
Onsdagar 18.30-19.45 (inomhus på Idrottsparken)

U10 (-10 till -11)
Tisdagar 18.00 Utomhus vid Rotebergsskolan.

Skidkul (-12 till -14)
Tisdagar 18.00-19.00 Inomhus i Rotbergsskolan

 

Liftkort vid träning
Liftkort är obligatoriskt under träning och tävling i Edsbybacken för alla barn som är 8 år och äldre. Passa på att köpa det innan den 23:e december till rabatterat pris!

 

Klubbläger
Den 12-15 december firar vi Lucia genom att åka upp till Hamra skilodge. Vi bor i lägenheter med 6 bäddar och parar ihop familjer så att vi fyller alla lägenheter. Kostnad för logi är 300kr/person (både vuxna och barn). Det blir tre dagar med skidåkning, klubben står för liftkort för alla ungdomar. En av kvällarna blir det gemensam middag, övriga måltider ordnas av resp. familj. Mer information om anmälan finns på hemsidan.

 

Julskyltningen
Vår förening är återigen med och arrangerar julskyltingen den 1:a december. Vi kommer att sälja korv utanför ICA och ordna med dans kring granen. Mer info och anmälan kommer senare.

 

Rapport från arbetsdagen
Styrelsen vill rikta ett stort tack till alla som var med under arbetsdagen! Tack vare att så många medlemmar (kanske rekord!?) ställde upp  gick arbetet smidigt och snabbt.

 

Egna arrangemang
I vinter arrangerar vi tre tävlingar; 8 februari Edsbyparallellen, 9 februari LVC-slalom, 28 mars Gnuttslalom. Under dessa arrangemang behöver vi hjälp av alla medlemmar! Skriv upp i kalendern redan nu!

 

Styrelsen
Föreningens styrelse saknar fortfarande en medlem. Om du kan tänka dig att vara med kan du kontakta någon i styrelsen för mer information. Vi behöver så många som möjligt som hjälper till att driva vår slalombacke och träningsverksamhet.

 

SMS-grupper
Föreningen har ett antal SMS-grupper genom ”Supertext” för att förmedla information ang. träningar och arrangemang till medlemmarna. Vi har upptäckt att det är säkrast att installera Supertex-appen för att få alla meddelanden. Det verkar som att det inte alltid fungerar med ”vanliga” sms. Skriv ett mail till oss på This is a mailto link om du vill ha information via sms.

 

Uppdatera dina medlemsuppgifter
Om någon i familjen flyttar eller byter adress, telefonnummer, mailadress är det viktigt att ni skickar in uppgifter till This is a mailto link

 

Edsbyns IF Alpina Förening - Skidor | Box 109 82822 Edsbyn | 0722487315 |