Ser detta konstigt ut i din e-postklient? Klicka här.
toppbild3
Till Hemsidan | Avprenumerera

NYHETSBREV - September 2018


Efter en mycket varm sommar så börjar vi nu ladda upp inför en ny säsong på skidor! Förra säsongen bjöd på massor med snö och vi håller tummarna för att vi får en till snövinter. Här nedan finns lite information och viktiga datum att hålla kolla på.

Barmarksträning i Kygelvallen

Nu är det dags för barmarksträning för alla som är intresserade av att träna med Edsbyns Alpina. För barn födda mellan -09 till -03.
Vi träffas i Kygelvallen måndagar kl.18.00 och håller på till ca kl.19.15. 
Ta med ett liggunderlag och en stav!

Årsmöte

Föreningen håller årsmöte den 27:e september kl.18.30 i Lillbogården. Sedvanliga årsmöteshandlingar. (Några förslag på stadgeändringar?)

Föreningen bjuder på fika!

Arbetsdag

Vi samlas den 6:e oktober  kl. 8.30 för att tillsammans ordna i backen inför vintern. Det kommer finnas arbetsuppgifter för små och stora medlemmar. Mer information kommer på hemsidan.

Försäsongsläger

Under v.45, v.47 och v.49 arrangerar vi tillsammans med övriga Hälsingeklubbar träningsläger på snö i Björnrike. Detta gäller ungdomar från U12 och äldre. Om ni inte fått information om detta kontaktar ni Andreas Nilsson.

Klubbläger

Planeringen av familjelägret är i full gång. Datum är bestäm till 13-16 december. Vi åker upp på kvällen den 13:e och åker skidor tre dagar. Mer information om plats kommer inom kort.

Egna arrangemang

Även i år kommer vi att arrangera  våra två tävlingar samma helg. Edsbyparallellen (lördag) och Gnuttslalom (söndag) är planerade till v.8. Vi kommer att behöva många hjälpande händer för att få till två bra tävlingsdagar.

Tävlingar

Bollnäs återupptar Minibragden den 12 -13/1. Denna tävling startar upp tävlingssäsongen i Hälsingland.
LVC finalerna för U12 arrangeras i år i Härnösand. U14 kör sina finaler i Björnrike och U16 i Funäsdalen.

SMS-grupper

Föreningen har ett antal SMS-grupper genom ”Supertext” för att förmedla information ang. träningar och arrangemang till medlemmarna. Vi har upptäckt att det är säkrast att installera Supertex-appen för att få alla meddelanden. Det verkar som att det inte alltid fungerar med ”vanliga” sms. Skriv ett mail till oss på This is a mailto link om du vill ha information via sms.

Uppdatera dina medlemsuppgifter
Om någon i familjen flyttar eller byter adress, telefonnummer, mailadress är det viktigt att ni skickar in uppgifter till This is a mailto link

 

Edsbyns IF Alpina Förening - Skidor | Box 109 82822 Edsbyn | 0722487315 |