Ser detta konstigt ut i din e-postklient? Klicka här.
toppbild2
Till Hemsidan | Avprenumerera

NYHETSBREV -September 2019


Då börjar vi närma oss en ny säsong! Även om det är ett tag kvar innan vi kan börja åka skidor igen så startar vi upp den nya säsongens verksamhet så smått redan nu i augusti -september. Vi ser fram emot en ny säsong där vi tillsammans kan ge bra aktiviteter för våra ungdomar.

 

Ny styrelse
I samband med årsmötet i juni valdes en ny styrelsen för föreningen. En av platserna kunde inte tillsättas så styrelsen är just nu en för lite. Styrelsen har många uppgifter och det bästa är förstås att så många som möjligt kan dela på dessa. Om du kan tänka dig att vara med vill vi att du kontaktar styrelsen!

Ordförande: Ruben Fritzon
Ledamöten: Cia Karlström, Annika Bergens, Olof Unger, Pekka Karlström, Lovisa Delander

Olof Unger representerar föreningen i Hälsinglands Alpina kommitté. 


Barmarksträning
Barmarksträning för u10 (födda 2011) och äldre måndagar kl. 18.00 i Kygelvallen. Start måndag den 2:a september.
För de yngre startar skidgympan v.45.


Voxna marknad 13-14 september
Vi kommer även i år vara delaktiga i att arrangera Voxna marknad. Detta är ett roligt arrangemang och också en viktig inkomskälla för föreningen. Vi hoppas att så många som möjligt kan vara med och arbeta. Under dessa datum kommer vi att arbeta med marknaden:
8/10 kl.10.00-ca 15.00 Vi bygger marknaden.  (Man kan vara med en del av tiden.)
11/10 kl. 17.30 Vi bygger marknaden
13/10 Marknad, ca 11.30. Marknadsmiddag på kvällen
14/10 Marknad 9.00-16.00 ( Dagen kan delas upp i olika pass)
15/10 kl. 11.00 Vi städar undan marknaden

Anmälan senast 31 augusti till 0702492998

 

Slalomnytt 
Nu kör också arbetet med årets nummer av slalomnytt igång. Detta är den viktigaste inkomstkällan för vår tränings- och tävlingsverksamhet. Vi behöver nya och gamla anonsörer till tidningen och sponserer till skyltar i backen.  Viktigt att så många som möjligt hjälper till med detta. Vi kommer inom kort skicka ut en lista med både "lediga" och "upptagna" sponsorer samt underlag som ni kan ta med er ut till företagen. Vi behöver också hjälp med texter och repotage till tidningen.
Frågor och ideer skickas till This is a mailto link

 

Arbetsdag i backen

Lördagen den 5:e oktober samlas vi kl. 8.30 i Edsbybacken för att ställa i ordning anläggningen inför vintern.  Det behövs så många röjsågar med grästrimmer som möjligt men det finns även fler arbetsuppgifter för stora som små. Föreningen bjuder på pizza till lunch.


Årets ungdomsledare EIF
Christin Jonsson fick en utmärkelse som ”Årets ungdomsledare” från EIF:s ungdomsfond.  Detta delades ut i samband med Persmässan.  

 

Hälsinglands skidförbund
Hälsinglands skidförbund söker nya ledarmöten. Det är de som skickar ombud till Svenska skidförbundet och därigenom påverkar många viktiga frågor och beslut som tas på riksnivå. Om du kan tänka dig att vara med kan du kontakta styrelsen.

 

SMS-grupper
Föreningen har ett antal SMS-grupper genom ”Supertext” för att förmedla information ang. träningar och arrangemang till medlemmarna. Vi har upptäckt att det är säkrast att installera Supertex-appen för att få alla meddelanden. Det verkar som att det inte alltid fungerar med ”vanliga” sms. Skriv ett mail till oss på This is a mailto link om du vill ha information via sms.

 

Uppdatera dina medlemsuppgifter
Om någon i familjen flyttar eller byter adress, telefonnummer, mailadress är det viktigt att ni skickar in uppgifter till This is a mailto link

 

 

Edsbyns IF Alpina Förening - Skidor | Box 109 82822 Edsbyn | 0722487315 |