Hoppa till sidans innehåll

Barn- och ungdomssektionen: Tack för denna termin och ny dag torsdag i vår med start 13/1- 2022

28 DEC 2021 13:12
  • Skapad: 28 DEC 2021 13:12

Under hösten har vi arrangerat träningar varje onsdag sedan 22/9 till 15/12 med undantag av en vecka då det var för kallt. Totalt 12 träningar. Vi inledde med rullskidor ca 7gg och varvat med några barmarkspass och sen avslut på snö sista veckan. 

Totalt har 22 barn varit med på träningarna och oftast har vi varit mellan 12-15 barn. Vi har varit 2-3 föräldrar som varit ledare för passen med stöd av några närvarande föräldrar till. 

Syftet med träningen är att sprida rörelseglädje med hjälp av skidträning. Det skall vara kul att träna och upptäcka att man förbättras. Det tror vi lägger en grund för fortsatt intresse. 

Under våren kommer vi lägga träningen på torsdagar kl 18 för att inte krocka med slalombacken som är öppen på onsdagar. Om man inte kan komma alla gånger är det helt ok, dyk upp när det går. Nu under våren siktar vi på att träna på snö alla gånger och avslutar när den försvinner eller någon gång i mars. De barn som var med i början när vi körde rullskidor är givetvis välkomna tillbaka nu när det är skidor igen. Även de som inte varit med under hösten får gärna ansluta och börja nu när vi går på snö!

Barn- och ungdomssektionen önskar God fortsättning och Gott Nytt År! Välkommen tillbaka den 13e januari. 

Varma hälsningar Joar, Martin, Christian, Marcus 
Skribent: Sofie Mattes
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Edsbyns SK - Skidor
Kygelvallen, V.Hian 60
82894 Edsbyn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info