Hoppa till sidans innehåll

Medlemsavgift


I Eidfaxi finns följande typer av medlemsskap 2021:

  • Senior - 580 kr
  • Junior (0-18 år) - 250 kr
  • Familj - 730 kr (Full avgift för medlem 1, reducerad för medlem 2 och övriga gratis) 
  • Introduktion - 300 kr första året, därefter ordinarie avgift (Introduktionsmedlemskap kan tecknas av ny medlem eller du som ej varit medlem i SIF på 3 år)
  • Stödmedlem - 150 kr (huvudmedlem i annan Islandshästförening. Har samma rättigheter och förmåner som huvudmedlem i föreningen Eidfaxi men kan EJ bli klubbmästare på KM) Vid tävling representerar du den klubb du är huvudmedlem i.

Medlemskapet  innebär att du är huvudmedlem i Svenska Islandshästförbundet, SIF, och i Eidfaxi. Den största delen av medlemsavgiften går till SIF. I medlemskapet får du den populära medlemstidningen ”Islandshästen” skickat till dig, tillgång till WorldFengur samt 5% på Agrias enskilda hästförsäkringar. För att tävla på officiella tävlingar i Sverige måste du inneha ett sånt medlemsskap. 

Alla som är huvudmedlemmar i Eidfaxi kan logga in på IdrottOnline och administrera sitt medlemskap, dock ej betala. För att kunna köpa en ryttarlicens som behövs när du tävlar måste du vara korrekt registrerad i IdrottOnline. Ryttarlicens köper du i tävlingssystemet IndTA 

Uppdaterad: 28 MAJ 2018 20:54 Skribent: Brita Pantzar
Epost: Adressen Gömd

A-optik

Eskilstuna-el

  

Byggnadsfirma G Insulander AB

 

 

Postadress:
Eidfaxi Islandshästförening - Islandshäst
c/o Olivia Fernström, Järnäs 325
73291 Arboga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info