Hoppa till sidans innehåll

 

Samarbetspartners


Eidfaxi har ett antal värdefulla samarbetspartners som hjälper oss och vår verksamhet på olika sätt. 

 

Byggnadsfirma G Insulander AB

Insulanders verkar i hela Mälardalen och utför entreprenader inom byggsektorn, vilket innefattar alla ingående moment som bygg, el och vvs. Dessutom är de specialiserade på murningsarbeten.

A-optik

Aoptik är en snabbt växande modern optikkjedja med topputrustning och kompetent personal. De har ett stort urval av läckra bågar och högkvalitativt glas och linser som passar alla ögon. Aoptik vill erbjuda hög kvalitet till lågt pris. Aoptik har märkesbågar från de flesta stora märkena.

Sundbyholms Slott AB

Sundbyholms Slott är en lättillgänglig resort med konferenshotell och konferensanläggning i hjärtat av Mälardalen, en dryg timmes bilfärd från Stockholm city och en mil norr om Eskilstuna. I de fantastiska omgivningarna återfinns Mälarens längsta naturliga sandstrand, Europas nordligaste bokskog, en prisbelönt marina och Sundbyholms travbana

Equisafe

Equisafe A-staketet är marknadsledande i Europa på staket för hästsporten. A-staketet är tryggt, säkert, snyggt och underhållsfritt!

Ninas Häst & Hund

Ninas Häst & Hund har ett noga utvalt sortiment med hänsyn till kvalité, pris och funktionalitet. Ninas Häst & Hund finns både i form av butik i Veda, Vallentuna och som webshop. Nina med personal finns också ofta på plats i Sundbyholm när vi har tävlingar.

Glada Hästen

Glada Hästen i Spiltan har en butik på ca 1 000 m2 i Västerås, postorderförsäljning, spån och foder, diplomerad sadelutprovare, ett gäststall med tillhörande paddock för provridning och en mångfald av de bästa svenska och utländska leverantörerna och varumärkena.

I&C Takentreprenad

I & C Tak är ett byggföretag med inriktning på plåtslageri och takarbeten och specialister på plåt och tätskikt. 

Elite Stadshotellet i Eskilstuna

Elite Stadshotellet Eskilstuna är vackert beläget vid Eskilstunaån i en minst sagt inspirerande och avkopplande miljö mitt i city. Med närheten till stadens utbud och hotellets moderna faciliteter och förstklassiga service erbjuds en i särklass unik och flärdfull upplevelse.

Isirider

Isirider är ett litet företag som älskar hästar och det som finns runt omkring. I sortimentet finns bland annat de populära polotäckena samt några egentillverkade produkter. 

Reklamverkstan

Reklamverkstan i Eskilstuna är en helhetsleverantör av skyltar i alla former. De står för utformning, design, produktion, montering och förebyggande arbete i form av exempelvis bygglov. Reklamverkstan är breda i sin kompetens och gör skyltar att använda både utomhus och inomhus.

Kjula El

 Kjula El har varit verksamma i och omkring Eskilstuna i över 30 år. Med den erfarenheten kan de ta emot alla typer av elinstallationer och elarbeten, stora som små. 

City Bygg i Eskilstuna AB

City Bygg i Eskilstuna AB jobbar med alla slags ny-, om- och tillbyggnationer. De har även våtrumsbehörighet enligt PER:s branschregler.

Eskilstuna ElektronikPartner

Eskilstuna ElektronikPartner erbjuder ett affärsmässigt och personligt partnerskap för dig som vill ta ditt företags elektronik till nästa nivå. Oavsett om du behöver utveckla ett smartare och mer robusta kretskort eller säkerställa högre kvalitet i tillverkningen av en befintlig produkt, så levererar de utifrån dina specifika behov och krav. 

Agria

Agria Djurförsäkring förser Sveriges djur, deras ägare och Sveriges växtodlare med flexibla försäkringslösningar. Agria är ett veterinärt specialistbolag där djurhälsa och omsorgen för djuren ligger till grund för allt de arbetar med. 

Denni Design

Denni Design är ett nytt varumärke som Ia och Denni lanserar. Denni Design utvecklar och designar ridutrustning av högsta kvalitet i samarbete med världsledande företag. 

Tube Control

Tube Hydraulik är ett nischat specialistföretag som marknadsför komponenter och anpassade lösningar inom hydraulikområdet. Bolagets huvudsakliga verksamhetsområden är mobil, industriell och marin hydraulik. 

Profeel

Profeel levererar professionell marknadsföring genom produkter och event. Det är ett ungt och hungrigt bolag men ändå med stor branscherfarenhet. 

Sjöändens gård

Sjöändens gård ligger vackert belägen utanför Ärla och drivs av Timo Rajasaari och Agneta Camnerus. Här tar de bl a emot inackorderingar och ordnar kurser.  

Eskilstuna-el

Eskilstuna-el är det gröna och smarta elavtalet som gynnar föreningslivet i Eskilstuna. Det är du som tecknar Eskilstuna-el som får bestämma vilken lokal förening som Eskilstuna Energi & Miljö ska sponsra. 

PwC

PwC i Eskilstuna hjälper företagare med allt från bokföring, redovisning, revision och skatt. PwC vill att du ska jobba smartare och växa snabbare. Därför erbjuder de även skatte- och affärsrådgivning och tillhandahåller löneexpertis. 

Fautras

I Fautras ständiga utvecklingsarbete är det fokus på säkerhet och användarvänlighet, allt för att göra lastning och transportering av häst bäst på enklast sätt. 

Uppdaterad: 16 AUG 2017 21:09 Skribent: Brita Pantzar
Epost: Adressen Gömd

A-optik

Stierna

Eskilstuna-el

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Byggnadsfirma G Insulander AB

 

 

Postadress:
Eidfaxi Islandshästförening - Islandshäst
Håkan Pantzar, Björsund Fagersta 144
64592 Strängnäs

Kontakt:
Tel: 0703364221
E-post: This is a mailto link

Se all info