Hoppa till sidans innehåll

Enångers Lucia 2017

13 DEC 2017 11:18
Här följer ett repotage om Enångers Lucia 2017. Där Enångers IKs Luciakommite varje år gör ett uppskattat arbete
Tack för er insats!
  • Skapad: 13 DEC 2017 11:18

 I år hade vi i luciakommittén medvind. Fem flickor från årskurs nio anmälde sig och ville vara med och lussa för de äldre i byarna. Lottningen skedde på Rödakorsets julbasar och Nora Adler utsågs till Enångers lucia 2017. Medvinden höll i sig ända fram till dagen D, då en av flickorna blev sjuk och en annan fick förhinder.

Som tur var så hade vi tre positiva och sångstarka flickor kvar, Nora med sina tärnor Elin Fridlund och Linn Mika Elfstrand. De gjorde en fantastisk insats med att sprida ljus, sång och värme vid ca 60 hembesök lördagen den 9 december. En lång dag med början kl 8.30 då våra toppen chaufförer Rolf och Lennart styrde bussen mot Lindefallet för att sedan ta en sväng till Vedbora, Boda, Tosätter och Änga. Därefter var det dags för lunch på pizzerian. Coop och Edsbacka fick sedan besök innan lussandet fortsatte i centrala Enånger, Myrberga, Hålsänge och avslutades i Haga och Borka vid kl 19.30. En lång och intensiv dag, in och ut ur bussen men med humöret på topp. Energin höll en jämn nivå med godsaker, frukt och annat gott som tjejerna blev bjudna på i stugorna.

På söndagen gjorde Luciaföljet ett uppskattat besök på julmarknaden i Borka. Då hade vi förmånen att få ”låna” in två yngre förmågor Minna och Ella, som stärkte upp det redan sångglada gänget.

Tack för i år från Enångers lucia

 

   

                                                          

                                                               

Skribent: Hans Persson
E-post: Adressen Gömd

Enangersik_herrar
Enångers IK Herrar

Enångers IKs Officiella Facebooksida

Tvitter ‎@enangersik

Enångers IKs webshop med

föreningskkläder.

Enångers IKs webshop med  föreningskkläder.

 

Postadress:
Enångers IK - Fotboll
Stationsvägen 9 - Brovallen
82596 Enånger

Kontakt:
Tel: 0650550166
E-post: This is a mailto link

Se all info