Hoppa till sidans innehåll

Insamling till stöd för klubben

23 APR 2020 08:51
Vår klubb har i dagsläget ett herrlag och en sprudlande ungdomsverksamhet med 6 olika ungdomslag. Detta är något vi vill ska fortsätta och därför skapar vi denna kampanj. Swishnummer är 123 419 66 97 eller BG 5635-5738, märk med texten, EIK 2020
  • Uppdaterad: 23 APR 2020 08:51

Hej alla härliga EIK:are!

Vi upplever just nu tider som innebär ovisshet på flera plan och det påverkar oss alla. Så klart även vårt kära Enångers IK. Vår klubb har i dagsläget ett herrlag och en sprudlande ungdomsverksamhet med 6 olika ungdomslag. Detta är något vi vill ska fortsätta och därför skapar vi denna kampanj. I en förening som vår ligger styrkan främst i allt det ideellt arbete som görs av olika personer. Tyvärr är det dock så att vi också är beroende av intäkter för att kunna fortsätta driva vår verksamhet. Med de nuvarande restriktionerna som finns innebär det att vissa intäkter uteblir och det vill vi via denna kampanj försöka undvika.

Alla bidrag hjälper, inget bidrag är för litet, men tillsammans siktar vi högt!

Vi hoppas att ni precis som oss ser värdet i att ha en fortsatt väl fungerande idrottsklubb som förutom den ordinarie fotbollsverksamheten försöker bidra på flera olika sätt. Några övriga exempel är driften av Fågelhällan, arbete och bidrag till den årliga Enångersgalan, fotbollsskola för ungdomar, skjutsande av handlande pensionärer samt viktig samlingsplats för många. För att endast nämna några exempel.

Det vi nu hoppas på är att medlemmar och alla ni andra som brinner för en levande ort,, en levande förening, kan tänka er att göra en insats.
Varför inte nyttja vårt utmärkta swishnummer och lämna ert bidrag där?
Klubbens swishnummer är 123 419 66 97 och märk helst ert bidrag med texten ”EIK2020”. Det går även skicka till BG 5635-5738.
Fler sätt att bidra är att ni delar detta inlägg både på FB och genom att ni pratar om det med varandra.

Vi hoppas att vi med gemensam kraft kan sikta högt och tillsammans är vi fantastiska! Genom detta inlägg försöker vi förvalta det förtroende som våra medlemmar lämnat åt oss att fortsätta skapa en bra verksamhet för både ung som gammal.

Stort tack på förhand hälsar klubbledningen/styrelsen för Enångers IK!

/Martin

Skribent: Hans Persson
E-post: Adressen Gömd

Enangersik_herrar
Enångers IK Herrar

Enångers IKs Officiella Facebooksida

Tvitter ‎@enangersik

Enångers IKs webshop med

föreningskkläder.

Enångers IKs webshop med  föreningskkläder.

 

Postadress:
Enångers IK - Fotboll
Stationsvägen 9 - Brovallen
82596 Enånger

Kontakt:
Tel: 0650550166
E-post: This is a mailto link

Se all info